Fotoreportáž: Jdeme za historií
Foto: autorka

Fotoreportáž: Jdeme za historií

11. 9. 2019
Hodnocení:
(5.2 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Na den s cibulákem, resp. Českým porcelánem z Dubí, jsem se chystala, ale nakonec jsem po různých jiných toulkách už byla tak uondaná, že jsem Ústí vzdala. Koukám, že jelen z mýdel s jelenem tam od výstavy o Schichtových závodech zůstal. Já jsem si ho nevyfotila :)
Lenka Hudečková
Díky Nadi, byla jsem s Tebou na výstavě :-), to je prima, ne?
Eva Mužíková
Samozřejmě jsem si přečetla a prohlédla, už tam nepojedu :) Ba ne, nejela bych tam ani kdyby to bylo blíže, nejsem na výstavy naprogramovaná. Baví mne Tvé fotky z přírody, ale tím neříkám, že se Ti tato reportáž nepovedla. Naopak, umíš fotit i přes to sklo.
Anna Potůčková
Díky Tobě jsem něco viděla z výstavy i já - byt jen na fotkách!
Miluše Hasenohrlová
Nadi,pokochala jsem se Tvými obrázky,díky.
Věra Ježková
Naďo, díky. Reportáž jsem taky viděla. Střekov se mi moc líbí, ale zatím ho znám jen z okna vlaku.
Elena Valeriánová
Tu reportáž v Toulavé jsem taky viděla. Tak já ti * nedám, ať se to vyrovná :-( Kecám, už je tam máš. :-)
Jitka Hašková
Zajímavé. Děkuji.
Elena Valeriánová
Nadi, děkuji za zprostředkování. Den porcelánu - to by se mi líbilo.
Zuzana Pivcová
Ty jako bývalá "barrandovská" jsi byla návštěvou výstavy o historii filmové techniky určitě dvojnásob zaujatá. Ale mně by se taky líbila. Celý výlet by se mi líbil.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%