FOTO: autorka
Dobré ráno, Albánie!
10. 9. 2019Řekla jsem nahlas ráno, hned po tom, co jsem rozhrnula těžké závěsy na okně a vstoupila na balkon. Usmála jsem se pod vousky. Bude se mi tu líbit!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
10.9.2019 15:31
Bezvadné, asi se tam rozjedu sama s cestovkou. Nevím,jestli najdu parťačku, která také touží po jednolůžkovém pokoji.
Naděžda Špásová
10.9.2019 14:54
Podle fotek jste si užili hezkou dovolenou. Albánie se pomalu, ale jistě stává oblíbenou destinací.
František Matoušek
10.9.2019 14:25
Hezký článek a hezké fotografie, přesně to, co lze od pí Tollarové očekávat. Hezké nakouknutí do života dnešní Albanie. Díky.
Libuše Křapová
10.9.2019 13:46
Ali, honem jsem nakoukla , jaké jsi ty získala a popsala zkušenosti. :-) Mám se tu také dobře, po letech jsem si ověřila, že moře zůstává pořád ještě slané :-)
Jana Šenbergerová
10.9.2019 13:30
Ali, článek i fotky jako vždycky skvělé. Zaujala mě ta, na které je osel s kbelíkem na zádech a holčičkou v kbelíku. To nemá chybu! Náhoda? Záměr?
Dana Puchalská
10.9.2019 13:28
To je dobře, že Tě Albánie nezklamala. A pochopitelně jsem se ráda podívala i na moc hezké fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA