Muži samotáři. Jsou spokojení nebo zoufalí?
Ilustrační foto: ingimage.com

Muži samotáři. Jsou spokojení nebo zoufalí?

19. 9. 2019

Rozvedení, ovdovělí nebo prostě žijící dlouhodobě bez partnerky. Takových mužů je mezi seniory mnoho. Jenže se o nich nemluví, nedávají o sobě vědět. Na rozdíl od žen se totiž méně rádi sdružují. Říká se, že muži samotu vítají, zatímco ženy ji nesnášejí. Je to pravda nebo mýtus?

muži vztahy a sex
Hodnocení:
(4.8 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Dtto jako Dana P.
Dana Puchalská
Osamělost či samota se nedá srovnávat. Každý člověk je originál a nepatří do žádné. škatulky. To samé platí i o lidech, ne?
Věra Ježková
Dtto Jana K.
Jana Šenbergerová
Jsem přesvědčená o tom, že kdo není naprosto nesnesitelný a nechce být sám, vždycky si někoho nebo nějakou společnost najde. Problém vidím hlavně v tom, že mnozí dospělí ještě nedospěli. Opravdu dospělí jedinci nejenže samotu dobře snášejí, oni si v ní i libují, protože ví, že štěstí je jen pocit, který není na nikom a na ničem závislý, jen na nich.
Jitka Caklová
Je naprosto jedno zda v tomto smyslu jde o muže, či o ženu. Před pěti lety jsem se zaregistrovala na portál i60 v domnění, že mi něco schází, nebo že o něco přicházím. Po různých zkušenostech jsem došla k závěru, ač ve spokojeném manželství, si mohu dovolit stejný luxus, jako "jedenasedmdesátiletý Bohumil". Znám lidi, kteří i v páru trpí samotou.
Jana Kollinová
Jak který, nelze zevšeobecnit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%