Hádej, hádej, hadači - Ochutnávka nápadů č.2
5. 9. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
29.1.2021 17:23
Připojuji se k těm, kteří vnímají článek L. Farského osvěžujícím a odklonem od témat, která nás vysávající, jsou toxická, chmurná a destruktivní. Stačí otevřít časně ráno stránku Seznam.cz a sledovat postup C-19 napříč kontinenty. Za mě, neakceptovatelná parodie nejhoršího propadáku sci-fi.
Jan Zelenka
20.9.2019 10:12
Libore, moc vtipný článek. Uvažuji, jak bych asi odpověděl já. Jestli bych raději nevolil to, co píšeš. Když má být sranda.
Dana Puchalská
11.9.2019 23:27
Super. Mám pocit, že už nic lepšího než to, co bylo před mým příspěvkem prostě nevymysllím.
Marcela Pivcová
6.9.2019 17:28
Mne napadá 12: Strach muže, jak přijde o panictví - čím má více let, tím větší hrůza. 11. Mluvili v TV za Jů a Hele...Doufám, že brzy bude nějaké pokračování.
Zdenka Soukupová
6.9.2019 13:59
12. Když se paní bojí jít ke gynekologovi.
14. Husí brka.
16. Ten klepe koberce.
19. Z hadího ocasu.
Patnáctka asi fakt nemá konkurenci.
Jana Hošková
5.9.2019 20:54
Ještě když byl tento pořad v začátcích, byl takto odchycen jeden můj kolega na ulici,když zrovna vypadl z práce. Vy mi dáte nějakou přiblblou otázku a pak mě znemožníte pŕed celým národem - zachmuřil se kolega. A nasledovala odpověď: Pane,to ani nemusíme,vy se totiž určitě znemožníte sám! Jak to dopadlo,to bohužel nevím,kolega jim asi prchl,protože v pořadu pak nefiguroval.
Jana Šenbergerová
5.9.2019 20:04
13. Spadla z posledního patra pyramidy. 14. Husu. 19. Z velmi pružného materiálu.
Patnáctka nemá chybu - to se povedlo. :-)
Naděžda Špásová
5.9.2019 15:16
13. Klepla jí pepka, když uviděla zmiji. 16. Člověk, který klepe. Liborku, pořad jsem měla docela ráda, jen mi vadil Krampol. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA