Zrcadlo nesplněných přání 5
IIustrační foto: pixabay.com

Zrcadlo nesplněných přání 5

31. 8. 2019
Můj příběh
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.1 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Bude ještě také "Zrcadlo splněných přání"?
Libuše Křapová
Hezké vzpomínání :-) Člověka to nutí vzpomínat na zážitky své. A určitě to není zbytečné zveřejňování :-)
Věra Ježková
Honzo, jistě jsi měl krásné dětství a mládí. Nebo alespoň pohodové. Já jsem v té době o ničem nesnila. Já jsem se snažila a učila žít. A jak píše Zuzka, ty časové roviny jsou výborná volba. Jsou i dobře graficky rozlišeny. Svůj příběh zbytečně rozhodně nezveřejňuješ.
Dana Puchalská
Moc hezké a zajímavé vyprávění životních příběhů.
Jan Zelenka
Zuzko, já vám děkuji za všechny vaše komentáře. I proto jsem rád, že tento svůj příběh nezveřejňuji zbytečně.
Zuzana Pivcová
Mám ráda srazy se spolužáky, i když někdo na ně nechodí. Líbí se mi právě jednotlivé lidské příběhy, co kdo prožil, případně, kde skončily jeho děti v dnešní době s možnostmi cestování. Líbí se mi, že se s tím nikdo nechlubí, spíš se vypovídá ze svých vzpomínek. Líbí se mi Vaše kombinace časových rovin, budí to ve mně napětí větší, než kdyby se jednalo jen o jeden děj - ať minulý nebo přítomný. V tom jste mistrný vypravěč.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%