Nibbling aneb uždibování. Nesmyslný trend současného stravování
Ilustrační foto: ingimage.com

Nibbling aneb uždibování. Nesmyslný trend současného stravování

3. 9. 2019

Jezte sedmkrát denně. Noste si stále s sebou něco k jídlu. Jezte malé porce, ale velmi často. To bývá  doporučováno různými výživovými poradci jako jeden ze způsobů zdravého stravování a cesta k hubnutí. Jenže je slyšet čím dál více hlasů, že jde o nesmysl.

gastronomie hubnutí
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Naučila jsem se u babičky jíst 3 x denně a vyhovuje mi to.
Věra Ježková
To slovo se mi tak nelíbí, že by mě přešla chuť vzít do úst cokoliv dobrého. Pamatuji si, že jsem uždibovala jako malá syrové těsto, když jsem pekla s maminkou vánoční cukroví. Jinak jím celý život vícekrát denně, proti všem zásadám správného stravování nejvíc večer. Vyhovuje to mému tělu i duši.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%