Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zdenka Jírová
26.8.2019 23:58
Byla to vzdělaná žena, dobře znala historii. Hliobokou soustrast.
Helenka Vambleki
26.8.2019 22:05
Smutné zprávy nemám ráda a tahle bolí o to víc, že jsem měla možnost Vladku poznat osobně.
Jaroslava Handlová
26.8.2019 18:54
Jsem ráda, že jsem Vladku osobně poznala. Byla velmi pečlivá a obětovala se pro druhé. Milá Vladko, ať je Ti země lehká.
Soňa Prachfeldová
26.8.2019 15:35
Je mi to moc líto, Vlaďka byla ušlechtilá , citlivá bytost. Vladko bylo pro mě ctí, že jsem Tě poznala, jednou se zase sejdeme. S hlubokou úctou
Elena Valeriánová
26.8.2019 13:49
Děkuji redakci za sdílení této smutné zprávy. Čest její památce.
Anna Potůčková
26.8.2019 12:55
Čest její památce a její rodině vyjadřuji hlubokou a upřímnou soustrast!
ivana kosťunová
26.8.2019 12:08
Paní Steinovou jsem osobně neznala, přesto mě ta zpráva zasáhla. Zvláště po přečtení básně Jednou přijde ten den jsem si uvědomila, jak málo toho o sobě vzájemně víme. Čest její památce.
Zuzana Pivcová
26.8.2019 11:48
Bože, to mě opravdu zaskočilo. Paní Vladka byla tak obětavá, že se starala o svou matku až do smrti. Asi právě proto se tu už moc neobjevovala. O to větším překvapením pro mě bylo, že jsem od ní dostala nečekaně přání ke kulatým narozeninám v dubnu. A děkuji Ti, Vando, že se to dověděla od Tebe. Jsem ráda, že jsem jí mohla alespoň odpovědět a poděkovat.
Jitka Caklová
26.8.2019 11:11
Jak je vše pomíjivé a je škoda, že si, dokud je čas, neuvědomujeme, že každý člověk má svoji cenu. ♥ R.I.P. ♥
Dana Puchalská
26.8.2019 10:44
Je to smutná zpráva.
Načíst starší příspěvky