Jak dlouho budeme žít a na co umřeme
Ilustrační foto: ingimage.com

Jak dlouho budeme žít a na co umřeme

27. 8. 2019

Ženy se průměrně dožijí téměř osmdesáti dvou let, muži sedmdesáti šesti. Ale průměrná délka života se už, na rozdíl od let předešlých, nezvyšuje.

stárnutí
Hodnocení:
(5.1 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Karel Boháček
Něco veselejšího nemáte ? Třeba historky z natáčení...
Eva Hynkova
K čemu mi je statistika, když mám určitě geneticky předpoklad a snažím se žít, tak abych zbytek života žila a ne přežívala. Nechci se stresovat věkem, ale užívat klidu a pohody a nijak.se neomezovat.
Jitka Caklová
Statistiky jsou k ničemu, alespoň pro mě. Žiji přítomností a budu žít tak dlouho, dokud se sama nerozhodnu odejít. Nějaké coby-kdyby, je pouhým "malováním čerta na zeď". "Proč v 70ti stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko" ;-)
Danka Rotyková
Co dělat? Stáří neutečeme a nemocem se málokdo vyhne. Výhodou jsou určitě geny po předcích, proto se setkáváme s některými seniory, kteří jsou i přes své stáří zdraví, i když pro to nic zvláštního v životě nedělali. Statistiky v tomto případě mě neoslovují.
Věra Ježková
Dtto Jana a Zdenka.
Jana Kollinová
Lituji, ale vyhýbám se článkům rádoby vizionářsky definující délku žití toho kterého jedince. Možná jsou tvrzení podložena mnoha studiemi, ale takový článek nikdy nebude injekcí ani inspirací urputných reálnému věku vzdorujících seniorů.
Zdenka Soukupová
S posouváním odchodu do důchodu moc nesouhlasím. Jistě, jsou povolání, která i ve vyšším věku lze dělat, ale jsou jiná, kde si to nedovedu představit. Třeba řidič kamionu, pokrývač, pracovník u linky v nepřetržitém provozu a další.... zvládli by to lidé kolem sedmdesátky?
Hana Skácelová
U nás - na Ostravsku- trpí alergií, podle lékařů - většina lidí a nezáleží na tom, zda jsou mladí nebo staří. Lékaři zde už otevřeně hovoří o tom, že se tady trávíme.
Marie Doušová
Umřeme na sráří a nic se s tím dělat nemá. Je potřeba být co nejvíce soběstačný a pokud ne, už to není život,ale nehezké umírání,které nemůžeme v naší zemi ovlivnit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%