Ilustrační foto: pinterest.com
Doba obrázková a divoká
28. 8. 2019Nejjednodušší a nejlevnější způsob, jak změnit vzhled bytu? Vyměnit obrazy. Pěkně je promíchat, dát k sobě takové, které spolu na první pohled neladí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Halátová
29.8.2019 07:57
Na té fotografii je to pěkné. Mám ráda obrázky i obrazy, ale dovedu si představit, jak to několikrát v roce uklízím.
Věra Ježková
28.8.2019 20:24
Čeho je moc, toho je příliš. Nemyslím si, že každé volné místo na zdi bytu je třeba zaplnit obrázkem.
Elena Valeriánová
28.8.2019 18:15
Byla jsem kdysi pozvána k jedné paní, která si ode mě koupila fotografii. Pochlubila se mi svou sbírkou obrazů a fotek, až na mě šly mrákoty. Tak ta by mohla být pro tento článek ukázkový případ. Podle mě všeho moc škodí, ale zřejmě se mýlím. Nemusím jít vždycky podle módního trendu, že? !
Dana Puchalská
28.8.2019 17:52
Obrázky a obrazy mám ráda. A taky že jich doma mám. Je to směs fotek, kreseb a dalších milých drobností a hlavně fotek. Sice je to náročné na údržbu, ale prázdné zdi by se mi nelíbily.
Marcela Pivcová
28.8.2019 17:34
Mám obrázky v bytě i na chalupě ráda. Nejsou to žádná cenná umělecká díla, i když, až na nějakou výjimku, jsou to originály - od současnýci i dřívějších přátel, také mám pár svých keramíckých obrázků. Nezdobí stěny natrvalo, nejsou pro mne žádnou památkou, a tak je mohu snadno kdykoliv vyměnit.
Jitka Hašková
28.8.2019 17:31
Změnu ano, ale to, co je na fotkách bych nechtěla. Připadala bych si jako v muzeu. Ještě bych k tomu potřebovala služebnou na utírání prachu.
Hana Nováková
28.8.2019 16:33
Mám ráda staé fotky, které jsou dokladem toho, že i moje prababičk babička a maminka byly ve své době krásné ženy, jen každá v jiné době. Pohledala jsem některá fota, nechala zarámovat. Vybrala jsem staré rámy i když dost drahé, ale fotky jsou v nich úžasné. Tak jsou nějak všichni pořád se mnou, protože někdy se mi po nich moc stýská. Ale vzala jsem i ohled na to, že stačí jen málo, aby se oživily vzomínky.
Eva Hynkova
28.8.2019 16:15
Naprosto souhlasím se změnou - v mem.pripadě ať v domku, kde trvale bydlíme s manželem nebo na chalupě. Bývala jsem tvrdou zastánkyní všeho stávajícího- nostalgická vzpomínka po mamince, babičce apod. Postupem času mi tento přístup začal vadit, měla jsem pocit jako kdybych se " dusila, byla svázana a nesmela cokoliv " změnit. Rozhodla jsem k likvidaci některých věcí a zároveň jsem pocítila jakoudi úlevu.
Uprava místností v obou nemovitostech mne posunula vpřed a radost dát do toho něco více svého. Žije se mi určitě lépe, veseleji.
Danka Rotyková
28.8.2019 15:03
Mám ráda změnu, zvláště výzdobu Vánoc a Velikonoc promýšlím dopředu. Někdo si myslí, že je to zbytečné, ale já se tím bavím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA