FOTO: autorka
Blog novomanželky: Tajná svatba 4.
27. 8. 2019Pšštttt, já se tajně vdávám a určitě si klepete na čelo, co je na tom tajného, když to každému na potkání prozrazuju. Tajné je to hlavně kvůli těm oslavám pětašedesátin, tak prosím, neprozraďte našim rodinám, že se bereme!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
31.8.2019 16:09
Helčo, když to tak vezmu, i my jsme se s Jirkou brali na tajňačku, ale ne v rodině, nýbrž mezi přáteli. Moji rodiče i dcera byli pozváni, Jiřík měl svědka s manželkou, a já měla kamarádku jako svědkyni a dva své nejbližší spolupracovníky z práce. Bylo nás 10. Kdybych své plány prozradila dále mezi kamarádky, chtěly by být na svatbě a taky by mi to asi hodně rozmlouvaly, neboť jsme se s Jirkou znali jen krátce...
Jaroslava Handlová
29.8.2019 15:18
Jsou to parádní prsteny! Můj muž nosil snubák jen 3 měsíce. Do chvíle, než ho jednoho dne ztratil na vojně. Domníval se, že na cvičáku. Tak celá rota lezla venku po zemi a hledala prsten. Tam se nenašel! Pak si Karel vzpomněl, že ten den měl taky službu v kuchyni a pracoval s bramborami. Šlupky naštěstí ještě nebyly zlikvidovány. Došlo k dalšímu pátrání. Povedlo se, kluci ho v té hromadě odpadu našli. Prsten mu tehdy zřejmě sjel z ruky při tom „ošetřování brambor.“ Od té doby ho nenosil.
Věra Ježková
27.8.2019 19:35
Helo, a já už řadu let nosím snubák, ač neprovdána. Signalizuje, že k někomu patřím, a přitom mám svou volnost. A tak se mi to líbí.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.8.2019 17:14
Helenko můj zesnulý manžel nechal udělat snubní prsten ve tvaru stočeného hada. Zlatník co nám je dělal se divil, že něco takového ještě nedělal. Prsteny se povedly ale štěstí nám nepřinesly. Manžel po 5 měsících bohužel odešel. Prsteny mi zůstaly jako památka.
Hana Nováková
27.8.2019 16:09
Helenko, přeji vám oběma po těch letech hodně štěstí,lásky a vzájemné tolerance. Vězte, že lásku a štěstí v prstýnkách nenajdete. Lásku oba chovejte ve svých srdcích...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA