FOTO: autorka
Malta - 1. díl
19. 8. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
20.8.2019 11:34
Ájo, to máš dobře spojené. Adina tam utekla schovat se před světem, který k ní začal být nepřátelský. Také jsem si na ni vzpomněla, ale dům, kde žila jsme neměly čas hledat - bohužel.
Jaroslava Handlová
20.8.2019 11:31
Maruško N. a Majko S. také Vám děkuji./// Paní Marie Ž. ostrov Gozo je úžasný, také se objeví v mém 5. pokračování. Vašim mladým přeji krásný pobyt, pravděpodobně si tam užívají i potápění. S těmi odlety z jiných letišť je to opravdu někdy levnější. Já jsem loni odlétala z Bratislavy kvůli výrazně nižší ceně. Letos v předsezóně byla skvělá cena i z Prahy.
Dagmar Bartušková
20.8.2019 09:22
Jarko, krásný článek a fotky. Maltu mám spojenou s herečkou Adinou Mandlovou, která tam delší čas žila. Těším se na pokračování příště. :-)
Marie Ženatová
20.8.2019 07:31
Paní Jarko děkuji za hezký článek i fotečky. Můj syn s celou rodinou jsou právě na Maltě na ostrově Gozo v Marsalfornu, moc si tam pobyt chválí. Také si ihned zakoupili přes internet týdenní jízdenky pro svoji pětičlennou rodinu, rodiče umí velmi dobře anglicky tak si chtějí dobře ostrovy projet i užít moře. Odlétali z Vídně - bylo to pro ně cenově nejvýhodnější
Marie Seitlová
19.8.2019 21:43
Jaruško, moc jsem se na článek o Maltě těšila a nyní se těším na pokračování. Máš krásné fotky.
Marie Novotná
19.8.2019 21:05
Líbí se mi Tvoje články s fotečkami.Už proto,že se na tato místa sama nepodívám.Těším se na pokračování.
Jaroslava Handlová
19.8.2019 20:38
Jarmilo, díky. Moje odpověď podobná, jako odpověď Jitce./// Naďo, to je škoda s tím letadlem. Nechá se tam však dopravit i z Itálie trajektem - autem nebo se zájezdovým autobusem./// Zuzko, asi jsi splynula s místními? Ačkoliv, já si také vybavuji, že loni tam bylo zrovna taky dost různých transparentů s kandidáty - ale šlo to jaksi mimo můj zájem.///Jdu se tedy vrhnout do dalšího pokračování - váš zájem mě těší.
Alena Vávrová
19.8.2019 19:41
Na pokračování Tvého dalšího cestovatelského deníku se taky moc těším, Jarko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA