Tip na výlet - Třebechovice pod Orebem
FOTO: autorka

Tip na výlet - Třebechovice pod Orebem

18. 8. 2019

Třebechovice pod Orebem jsou známé Proboštovým betlémem, který je unikátním dílem sedláka Josefa Probošta, řezbáře Josefa Kapucína a sekerníka Josefa Frimla.

Prázdninový tip
Hodnocení:
(5.2 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Jitko, nikdy jsem tam nebyla. A teď vidím o co všechno jsem přišla. Musí to tam být opravdu krásné.
Alena Vávrová
Třebechovice pod Orebem jsou z mnoha důvodů mojí srdeční záležitostí. Doufám, že se tam opět brzy podívám.
Dana Kolářová
Zajímavý tip.
Marie Seitlová
Třebechovice s betlémem jsou dobrý tip, před rokem jsem tam byla s našimi seniory a setkali jsme se tam i s Martou. Betlém je nádherný.
Eva Mužíková
Jitko, dala jsi si s fotkami hodně práce, povedly se Ti. V Třebechovicích jsem byla jednou, vystavovala jsem tam chovné husy. Z města jsem ale neviděla nic / jen ty konkurenční husy /- ...
Jaroslava Handlová
Jitko, díky Tvému tipu teď vím, že je toho v Třebechovicích i okolí mnou hodně nepoznaného. Pamatuji si ze svých návštěv jen Proboštův betlém. Fotky i výletní tip se mi líbí.
Marie Novotná
Moc hezká nabídka.Třeba se tam někdy podívám,teď vím,co jsem ještě neviděla.
Zuzana Pivcová
Z Třebechovic mám od Marty dárek, který jsem dostala kdysi v redakci - žeton do nákupního vozíku, tak ho nosím vlastně stále u sebe. Kdysi jsme jako děti obdivovaly v Lomnici nad Popelkou krásný částečně pohyblivý betlém místního řezbáře pana Gruse. Tenhle je samozřejmě ještě pracnější. Díky za moc hezký výlet.
Věra Ježková
Jitko, to je moc hezké. Mám radost, že sis výlet užila. Díky.
Naděžda Špásová
Hezký tip na výlet a fotky jsou parádní. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%