Bílé stráně Litoměřice, foto autor
Glosa podzimní
14. 8. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
24.8.2019 23:51
Podzim je krásně barevný a navíc nabízí spoustu dobrot! Ovoce, houby, ořechy, by bylo v zimě co mlsat! Ale lítat jsem měla chuť spíš na jaře...
Jan Zelenka
18.8.2019 13:11
Dano, svým článkem jste vykreslila trochu jiný, leč příjemný a pohodový obraz podzimu. Podzim má pochopitelně mnoho tváří.
Dana Kolářová
18.8.2019 10:20
Podzim trochu jinak. :-) https://www.i60.cz/clanek/detail/5616/podzim-doba-zrani
Lidmila Nejedlá
17.8.2019 20:40
Jene, léto ještě vládne, nepospíchej do podzimu. Úroda v sadech musí dozrát, plody ve stráních zčervenat, aby ptáci měli hojnost. Proč pospíchat, podzim přijde za námi pěkně pomalu v barvách oděný a provoněný ovocem. Bude to nádhera.
Soňa Prachfeldová
16.8.2019 07:24
Článek vyvolává pocity nostalgické a přesto pěkné, každý čas se dá pěkné prožít i s tim rozjímáním nad životem.
Libuše Křapová
15.8.2019 14:50
Honzo, hezky a barevně napsané. Já podzim moc nemusím, také jen takové to babí léto. A ptákem bych byla moc ráda. Dokonce občas nevážně tvrdím, že v tom minulém životě jsem jím byla. Orlem skalním nebo něco podobného. Protože miluji pohledy z výšky a do daleka. Když jsem byla poprvé v Alpách, bylo mi moc líto, že nedokážu mávat rukama a létat, tak, jak se mi to občas ve snu zdává.
Drahomíra Stínilová
15.8.2019 01:24
Připadá mi, že léto vkládá na podzim do listů své barvy - zlaté slunce, červené dozrálé maliny i uvolněnou radost, aby se nám ještě připomnělo. Když pak už listí opadá, brouzdáme se sice nohama létem, ale holé větve stromů oznamují příchod zimy. Proto je podzim, i když barevný, tak nostalgický. Hezká glosa.
Jana Šenbergerová
14.8.2019 22:40
Podzim je můj favorit, milosrdná příprava na zimu, kterou nutně potřebuji k odpočinku a regeneraci sil. Ani za nic bych nevyměnila střídání ročních období. Ať vám ten letošní pomůže smířit se se ztrátou. Mně to před léty umožnil.
Zuzana Pivcová
14.8.2019 13:20
Je sice ještě léto, ale v mnohém Váš pohled z okna připomíná. Já mám však podzim ráda, ten s teplými barvami, i ten nostalgicky uplakaný. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA