FOTO: Helena Votíková
Sobotní kontroverzní zážitek v centru Prahy
12. 8. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Roman Procházka
13.8.2019 18:34
Děkuji paní, či snad soudružce Jarmile Komberec Jakubcové o podrobné politické rozebrání akce PRIDE, a závěru, že akce PRIDE nebyla neutrální apolitickou akcí. Ale jinak apokalyptická reakce… Děkuji. Čest práci. Ať žije 1 máj.
Soňa Prachfeldová
13.8.2019 17:00
Romane jsi super kluk, Helenku jsem také zahlédla. Puritáni a netolerantní, to není nic pro ně. Já jim fandím.
Jiří Libánský
13.8.2019 14:52
Paní Jakubcová, mýlíte se. Akce nebyla na podporu žádné strany a nebo politického uskupení. Naopak, mohl ji podpořit kdokoliv, kdo chtěl. Politici, strany, občanská sdružení i firmy. A bylo jich opravdu hodně. LGBT komunita je ta poslední, která by byla jakkoliv politicky orientovaná. Tady jste úplně vedle. Opravdu považujete homosexualitu za politickou ideologii?
Jarmila Komberec Jakubcová
13.8.2019 09:55
Chtěla bych jen podotknout, že všechny tyto "PRIDE" pochody nejsou apolitické, jak snaží komentovat někteří novináři. Jsou jedním z symbolů ideologie, protože je podporují politické strany a různé politicky vyhraněné neziskovky. neziskovky. Je to stejné jako byl "První máj" či "Spartakiádní pochod". V žádném případě se tedy i v tomto případě nejednalo o apolitickou a neutrální akci.
Elena Valeriánová
12.8.2019 19:44
Jen jsem sis v rychlosti prolétla fotky. Tam bych chtěla být. Seřaďte tři fotky a dejte je do fotosoutěže - reportáž. Pokud jste teda autorem. Přečtu později.
Eva Mužíková
12.8.2019 19:34
Reportáž se povedla, fotky vtipné. Ale to jednání s revizory mi jaksi vtipné nepřipadá. Nevím proč lidé prskali smíchy, mně by to připadalo spíš hloupé, než komické.
Jiří Libánský
12.8.2019 14:33
Také jsem se byl podívat. S vlajkou EU jsem se chtěl připojit ke skupině Pulse Of Europe, ale nakonec mě odradilo počasí. Dost jsem promokl. Mezi člověkopsy byl určitě jeden můj známý, ale v masce jsem ho nepoznal. Průvod se mi líbil. Byl takový veselý, barevný, roztančený. Několik ozdobených alegorických vozů. Např. firmy jako Microsoft, nebo IBM a různé organizace. Alegorický vůz IBM měl podle mne nejlepší soundsystém, také kolem něj se asi tančilo nejvíc. Hodně lidí prý průvod pohoršoval. Ale jen ty, kteří o něm jen slyšeli. Já nic pohoršujícího neviděl. I lidí svlečených do půl těla potkám v metru nebo tramvaji víc, než v tom mnohatisícovém průvodu. Nevím, co koho tedy pohoršuje.
Naděžda Špásová
12.8.2019 13:35
Romane, ty jsi číslo, chudáci revizoři, někdo to dělat musí. Ale pobavila jsem se, žekala jsem, co z tebe vypadne. Jste s Helou dobrý, že jste se vrhli do davu. Mám z davu fóbii, mě by tam nikdo nedostal. A neni to kvůli typu shromážděných, prostě to tak mám. Tak se mějte krásně a užívejte si.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA