O létajícím prstýnku
9. 8. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
12.8.2019 12:07
Podobnost čistě náhodná s mým příběhem, Elenko ! Ale ten pán měl tenkrát ještě poměrně malé syny, takže to asi nebude ten samý příběh. Na druhou stranu je vidět, že prstýnky lítající z auta nejsou tak výjimečné, jak se zdá...:-))
Elena Valeriánová
10.8.2019 17:47
Já měla kdysi dávno šéfovou jejíž manžel byl velký záletník. Zahýbal ji, kde se dalo. Ona to věděla a ukrutně žárlila a dělala scény. Vůbec se jí nedivím. Jednou přišla ráno do práce s novým zlatem na prsteníčku levé ruky, ještě před víkendem tam měla snubák. Hádali se v autě a ona ve vzteku ten snubák vyhodila z okénka. Udobřili se a jako náhradu ji koupil nový prsten. Když jsem ji řekla, že bych mu ho hodila na hlavu tak mi odpověděla: jo moje milá, kdyby mi bylo dvacet jako tobě, tak mu ho na tu hlavu hodím i s pánvičkou, ale mně je už přes padesát. A mám tušení, že se stejně rozvedli.
Soňa Prachfeldová
10.8.2019 07:02
Pobavila jsem se, v Tvém podání Jano úsměvné, v životě jsou hádky otravné a vyčerpávající. Já i bez hádek věčně ztrácím jednu náušnici, aniž bych si ucho zmoulala . Zrovna včera jednu , hledala, nenašla.
Jana Hošková
9.8.2019 22:28
Zdenko,tak to už si fakt nepamatuju,jestli si koupili prstýnky nové...ale zůstali myslím,spolu.Zuzko,nevím ani zda to vzali jako ponaučení, paní jsem neznala, pouze cholerického kolegu. Zajímal by mne tedy i názor druhé strany, zda by vůbec o nový prstýnek třeba stála...Františku, dobrý nápad,ale co s okny doma?Marie má pravdu,hádky jsou na nic,obzvlašť když se sejdou cholerici dva-tam je nebezpečno! A Marcelo-já když se začnu vztekat tak se mi obvykle taky něco stane asi jako
trest či varování...:-)
Marcela Pivcová
9.8.2019 16:20
Mně se jednou podařilo v rozčílení si prstýnek zničit. Při vyučování jsem nějakého méně ukázněného žáka chtěla razantně usměrnit a rukou jsem bouchla do stolu. Můj nefritový prstýnek se před zraky celé třídy rozlétl na dva kusy. Tím ovšem mé rozčilování skončilo.
Marie Doušová
9.8.2019 15:33
Z toho plyne ponaučení, nehádat se v autě, nebo si nehrát s prstýnkem. Ještě , že se nestalo něco horšího , čert vem prstýnek ,vždyť nejde o život a dnes se to jako vzpomínka hodí.Nejlepší je se vůbec nehádat, nemá to nikdy žádného vítěze.
František Matoušek
9.8.2019 15:11
Já bych prodal auto a koupil auto s klimatizací, aby se nemusela otevírat okna. Byla by to jistá prevence....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA