Kavárna Fér kafé v bývalé litoměřické klášterní zahradě. FOTO: autor
Kdo říká, že je stáří moudré?
6. 8. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danka Rotyková
7.8.2019 20:56
Moc bych si netroufala přiřadit moudrost jen ke stáří, někteří mladí jsou perfektní. Zrovna tak jako Váš článek.
Naděžda Špásová
7.8.2019 19:36
Když je smůla, tak je smůla. Nejste v tom sám, určitě jsme to zažili všichni. Hezky napsané. :-)
Anna Potůčková
7.8.2019 11:28
Měla bych být asi vážná a neradovat se ze smůly ale nedá mně to, abych se nezasmála při té vší představě, co je v článku napsané! S humorem jde zkrátka všechno lépe!
Drahomíra Stínilová
7.8.2019 02:14
Vítám Vás v klubu.Nic si z toho nedělejte a klidně nás Vašimi příběhy bavte. Já během dvou dnů spálila vodu, i když jsem stála u sporáku. Dneska jsem vařila hrách a říkám si, tady něco smrdí-to asi soused něco připálil. Včera to bylo zase ohřívání knedlíků na páře - tak se opekly.
Anna Čípová
6.8.2019 18:54
Když se nedaří, je to k zbláznění. Ale když se zpětně na souběh podivných náhod podívá člověk s nadhledem, tak se musí smát. Pane Zelenko, díky.
Jana Šenbergerová
6.8.2019 17:54
I když na tomto příběhu nic veselého není, chechtám se. A proč? Protože i já už z vlastní zkušenosti vím, že stáří je tak moudré, jak moudré bylo mládí. Dnes a denně se se svou mladickou nerozvážností potýkám a na stáří ji už nesvádím. To by bylo moudré, kdyby ...
Pobavil jste mě.
Marie Doušová
6.8.2019 15:14
Hezky napsaný příběh. Stáří je buď moudré,nebo ne ,ale naše zdraví je velmi stářím poznamenané.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA