autorka
Prázdninový tip - Roudnice nad Labem
6. 8. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Drahomíra Stínilová
7.8.2019 20:31
Roudnice a celé okolí je moje srdeční záležitost. Staré a poetické uličky bez turistických davů, krásné výhledy. Jestlipak nezrušili tu kouzelnou cukrárnu s dortletkama? Zvonění při noci kostelů je působivé, až mi šel mráz po zádech.
Jitka Hašková
6.8.2019 20:37
Myslím, že na okně je zvláštní to, že spodní, tmavší část je ze dřeva. Tak se mi to jeví.
Alena Vávrová
6.8.2019 19:51
Neboj, Ali, já přijedu a letos možná podruhé, náš senior klub má v plánu v září zájezd do Roudnice. A tak se možná konečně podívám na hlásku, nebo do zámku a do chrámu. Zatím znám nejlíp cestu z nádraží na letiště ;-) a taky stezku kolem Labe. Takže dík za pozvání. A MAS za dva roky to jistí.
Anna Čípová
6.8.2019 19:08
Škoda, že jsme loni neměli čas si město prohlédnout, pouze jsme jím projeli. Je to lákavá výzva k návratu. Ali, prozradíš, co je na okně zvláštního. Nic nenacházím.
Jana Šenbergerová
6.8.2019 18:10
Tak tam jsem jednou byla, vinotéku navštívila a kafe před cukrárnou na náměstí popíjela. A také už vím, i když je tam krásně, asi se tam nevrátím. Pěkné pozvání.
Dana Puchalská
6.8.2019 16:32
Parádní pozvání do krásného města. Děkuju. A fotografie jsou jako vždy perfektní.
Elena Valeriánová
6.8.2019 13:31
Pokud mi můj plán vrátit se do tvého města nezhatí vyšší moc, já se vrátím. Aleno, ty jsi rodilá průvodkyně a nebo bys měla psát průvodce. Krásná pozvánka a fotky excelentní. Ty zraješ jak víno a já se na každý tvůj článek vždy těším.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA