Prázdninový tip - Roudnice nad Labem
autorka

Prázdninový tip - Roudnice nad Labem

6. 8. 2019
Prázdninový tip
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Drahomíra Stínilová
Roudnice a celé okolí je moje srdeční záležitost. Staré a poetické uličky bez turistických davů, krásné výhledy. Jestlipak nezrušili tu kouzelnou cukrárnu s dortletkama? Zvonění při noci kostelů je působivé, až mi šel mráz po zádech.
Anna Čípová
Jitko, děkuji. Už to vidím.
Jitka Hašková
Doufám, že mi to vyjde příští týden, abych se přijela podívat.
Jitka Hašková
Myslím, že na okně je zvláštní to, že spodní, tmavší část je ze dřeva. Tak se mi to jeví.
Alena Vávrová
Neboj, Ali, já přijedu a letos možná podruhé, náš senior klub má v plánu v září zájezd do Roudnice. A tak se možná konečně podívám na hlásku, nebo do zámku a do chrámu. Zatím znám nejlíp cestu z nádraží na letiště ;-) a taky stezku kolem Labe. Takže dík za pozvání. A MAS za dva roky to jistí.
Anna Čípová
Škoda, že jsme loni neměli čas si město prohlédnout, pouze jsme jím projeli. Je to lákavá výzva k návratu. Ali, prozradíš, co je na okně zvláštního. Nic nenacházím.
Jana Šenbergerová
Tak tam jsem jednou byla, vinotéku navštívila a kafe před cukrárnou na náměstí popíjela. A také už vím, i když je tam krásně, asi se tam nevrátím. Pěkné pozvání.
Dana Puchalská
Parádní pozvání do krásného města. Děkuju. A fotografie jsou jako vždy perfektní.
Anna Potůčková
Super pozvánka a krásné fotky!
Elena Valeriánová
Pokud mi můj plán vrátit se do tvého města nezhatí vyšší moc, já se vrátím. Aleno, ty jsi rodilá průvodkyně a nebo bys měla psát průvodce. Krásná pozvánka a fotky excelentní. Ty zraješ jak víno a já se na každý tvůj článek vždy těším.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%