Foto: autorka "Kudy do baru? Tudy, tudy ..."
Prázdninový tip: A jdeme do baru!
4. 8. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
5.8.2019 15:32
Eleno pěkný tip, vím o něm, ale nebyla jsem tam. Pěkná fotodokumentace, díky.
Marie Měchurová
5.8.2019 14:35
Děkuju za připomenutí zážitků. Okolo Lesního baru jsme už pochodovali. Jeseníky docela dobře známe. Příroda je tam moc hezká, jen musí vyjít počasí....Hezké fotky !!
Eva Mužíková
5.8.2019 12:19
Krása... U nás v Jizerkách / snad se nepletu, jestli to už nejsou Krkonoše / je také jeden takový bar. Lidé si to pochvalují a prý jsou moc ukáznění...
Dagmar Bartušková
5.8.2019 07:04
Eleno, pozvánka víc jak lákavá. Ceny v baru mírné. Ale tak trochu z ruky.
Zdenka Žichovská
4.8.2019 22:52
K tomu Hornímu baru jsem minulé léto došla. Je to hodně do kopce, cesta samý kámen. Občerstvení nečekejte, ale je tam posezení a krásná vyhlídka do krajiny. Dříve prý tam byl i dalekohled – už není. Jít zpět stejnou cestou jsem neměla odvahu, tak jsem šla pěknou lesní cestou (vhodná i pro cyklisty), sice ne 800 m, ale asi 3 km a ještě jsem přinesla tašku hřibů. Večer byla smaženice.
Alena Vávrová
4.8.2019 21:15
Moc hezké. Už jsem o Lesním baru několikrát někde četla. Je to bezva věc.
Alena Tollarová
4.8.2019 19:56
Eleno, to mě se dvěma kaiserkami v sáčku včera mladý muž s nákupem při otevření další pokladny předběhl takovým způsobem, že jsem byla ráda, že jsem jeho spěch přežila bez úhony. Ten z Lesního baru to asi nebyl :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA