Prázdninový tip: Rožnov pod Radhoštěm
Náměstí v Rožnově pod Radhoštěm. Foto: autorka

Prázdninový tip: Rožnov pod Radhoštěm

5. 8. 2019
Prázdninový tip
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Před lety jsme tam se ženou strávili krásný týden, včetně pochoďáku po Beskydech. Skanzen krásně vypovídá o naší historii. Paní Měchurová, moc pěkné fotky i povídání.
Dana Kolářová
Zajímavý tip, lákající k návštěvě i vzpomínce.
Jaroslava Handlová
Ráda jsem si připomenula hezké zážitky z rožnovského setkání i60. Jako prázdninový tip je to výborné místo. Fotky pěkné, zase trochu jiné, neokoukané záběry. A chuť na ty velké valašské vdolečky taky veliká. Díky.
Jitka Mošovská
Marie, máte vzpomínky na vnoučata.
Anna Potůčková
Super tip na výlet, kde jsem zejména ve svém mládí byla několikrát, neboť zde bydleli strýc s tetou. Teta byla sestra mojeho tatínka.
Marie Měchurová
Jsem ráda, že jsem v některých probudila vzpomínky na toto město. Rožnov znám od dětství - byla jsem tam 2x na pionýrském táboře (v bývalé zemědělské škole). Nebylo tam žádné sídliště, jen louky s dobytkem. Do Bečvy na splav jsem se chodili koupat....to už je ale dávno...
Anna Čípová
Maruško, dík za milé řádky o městě, které je mým domovem už 43 roků. Je to pěkné místo k životu, jen vlakové nádraží a starý mlýn v blízkosti náměstí jsou na ostudu. A vnuci jsou borci, určitě ten den našlapali víc jak deset kilometrů.
Alena Tollarová
Bez i60 bych se nejspíš do Rožnova nepodívala, ale takhle už vím, jak je tam krásně a že návštěva, byť i vzdáleného místa, stojí za to. Vrátila jsem se ve vzpomínkách a připomněla si, co jsem tenkrát o rožnovském setkání napsala (https://www.i60.cz/clanek/detail/17506/ze-zapadu-na-vychod-a-zase-zpet-aneb-setkani-i60-roznov-2017). A zase se směju, jako tenkrát. Díky!
Dana Puchalská
Maruško. Rožnov je nádherný a takový výlet bych brala. Stejně jako celé Beskydy. Škoda, že je to tak daleko. Naposled jsem tam byla před dvěma roky. A fotky mně opravdu moc potěšily.
Naděžda Špásová
Maruško, tip na výlet je to moc pěkný, ale pro nás trochu z ruky. My místo vnoučat (máme jednu) vozíme s sebou pejsky, takže musíme brát v potaz vzdálenost. Vím, že to tam máte krásné. Fotky jsou super. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%