Náměstí v Rožnově pod Radhoštěm. Foto: autorka
Prázdninový tip: Rožnov pod Radhoštěm
5. 8. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
18.8.2019 14:26
Před lety jsme tam se ženou strávili krásný týden, včetně pochoďáku po Beskydech. Skanzen krásně vypovídá o naší historii. Paní Měchurová, moc pěkné fotky i povídání.
Jaroslava Handlová
7.8.2019 23:30
Ráda jsem si připomenula hezké zážitky z rožnovského setkání i60. Jako prázdninový tip je to výborné místo. Fotky pěkné, zase trochu jiné, neokoukané záběry. A chuť na ty velké valašské vdolečky taky veliká. Díky.
Anna Potůčková
6.8.2019 15:01
Super tip na výlet, kde jsem zejména ve svém mládí byla několikrát, neboť zde bydleli strýc s tetou. Teta byla sestra mojeho tatínka.
Marie Měchurová
6.8.2019 07:51
Jsem ráda, že jsem v některých probudila vzpomínky na toto město. Rožnov znám od dětství - byla jsem tam 2x na pionýrském táboře (v bývalé zemědělské škole). Nebylo tam žádné sídliště, jen louky s dobytkem. Do Bečvy na splav jsem se chodili koupat....to už je ale dávno...
Anna Čípová
5.8.2019 20:41
Maruško, dík za milé řádky o městě, které je mým domovem už 43 roků. Je to pěkné místo k životu, jen vlakové nádraží a starý mlýn v blízkosti náměstí jsou na ostudu. A vnuci jsou borci, určitě ten den našlapali víc jak deset kilometrů.
Alena Tollarová
5.8.2019 19:23
Bez i60 bych se nejspíš do Rožnova nepodívala, ale takhle už vím, jak je tam krásně a že návštěva, byť i vzdáleného místa, stojí za to. Vrátila jsem se ve vzpomínkách a připomněla si, co jsem tenkrát o rožnovském setkání napsala (https://www.i60.cz/clanek/detail/17506/ze-zapadu-na-vychod-a-zase-zpet-aneb-setkani-i60-roznov-2017). A zase se směju, jako tenkrát. Díky!
Dana Puchalská
5.8.2019 17:20
Maruško. Rožnov je nádherný a takový výlet bych brala. Stejně jako celé Beskydy. Škoda, že je to tak daleko. Naposled jsem tam byla před dvěma roky. A fotky mně opravdu moc potěšily.
Naděžda Špásová
5.8.2019 17:06
Maruško, tip na výlet je to moc pěkný, ale pro nás trochu z ruky. My místo vnoučat (máme jednu) vozíme s sebou pejsky, takže musíme brát v potaz vzdálenost. Vím, že to tam máte krásné. Fotky jsou super. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA