Náměstí v Rožnově pod Radhoštěm. Foto: autorka
Prázdninový tip: Rožnov pod Radhoštěm
5. 8. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
5.8.2019 16:45
A nás čeká návštěva pivních lázní, máme poukaz, jen nevím na kdy objednat. Hezký výlet i tip na výlet. Na koprovku s knedlíkem bych taky šla. Fotky jsou vypovídající, paráda.
Marie Seitlová
5.8.2019 15:20
Krásná vzpomínka na setkání i60, na Aničku s Vláďou, zájezd s našimi seniory v létě i v zimě. Rožnov je moc hezký tip na výlet, kdo nezná, tak navštivte.
Zuzana Pivcová
5.8.2019 13:46
Potěšilo mě, že jsem si mohla připomenout Rožnov, město našeho srazu 2017. Vzpomínám na místa, která vidím na snímcích. Dojaly mě i náhrobky našich osobností.
Alena Vávrová
5.8.2019 13:39
Maruško, jestli neinspirovali, tak jen proto, že íčko už v Rožnově bylo na srazu v r. 2017, který zajistili obětavě manželé Čípovi. Dík za hezký článek a fotky.
Eva Mužíková
5.8.2019 12:10
Maruško, to jsi mne opravdu potěšila milým vyprávěním a krásnými fotkami. V těch starých domech to musí být hodně zážitkové, tu atmosféru ráda vnímám... Díky.
Hana Nováková
5.8.2019 11:14
Maruško, musí tam být krásně, díky za článek i fotky nakonec s tou dobrůtkou..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA