Foto: archiv autorky
Jurášek
4. 8. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
6.8.2019 23:03
Tomu Hanko rozumím, naposledy jsem seděla na koni v mých 50ti letech. Také na klidném a hodném koni.
Marie Doušová
5.8.2019 11:34
Koně miluji a každý den chodíme se psem na procházku a pozorujeme 3 krásné koně ,které jsou opečovány mladými děvčaty. Mají tam na louce výběh a stáj ,kde v létě je možno je každé ráno pozorovat a obdivovat jejich vznešenost. Krásný příběh.*********
Naděžda Špásová
4.8.2019 18:40
Hanko, vím, jak se cítíte. 13 let jsme jezdil s dětmi na koňskou farmu do Rousměrova na Vysočinu. Já seděla na koni půl hodiny, dceři láska zůstala, tak si nedaleko od nás pořídila koníka. Je dobře, že jste si tuto lásku mohla obnovit. Tak ať vám to vydrží hodně dlouho. :-)
Zuzana Pivcová
4.8.2019 18:31
Když jsem začala studovat na VŠ a bydlela na koleji, zlákala mě kamarádka, abychom začaly s výcvikem jízdy na koni na blízké jízdárně. Koně jsem měla moc ráda, ale dobře jezdit jsem se nenaučila. Bavilo mě se o ně starat, ale trochu náročnější jízdy jsem se bála. Jednou jsme jeli se skupinou ven až do lesa. Já měla přiděleného hnědáka Olina, který byl považován za kliďase a lenocha. Přejeli jsme přes rokli a na kraji lesa se před námi prostíraly šíré louky a pole. Olda se mnou práskl do bot, vyrazil a já už ten cval z kopce nezvládla a "odešla jsem". Jen jsem ještě spatřila to velké koňské břicho nad sebou. Utekl až do stáje a mě to stálo flašku, to bylo pravidlo.Dnes bych na koně nesedla, ale jsou úžasní a všem lidem přátelství s nimi přeji. Moc hezké vyprávění, díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA