FOTO: autorka
Prázdninový tip: Jak voní tiskařská čerň
2. 8. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
7.8.2019 23:15
Hezký a lákavý prázdninový tip, jsi pro nás vybrala, Danuško! Historie Kutné Hory, Muzeum rodinné 4 generační Knihtiskárny a ještě i s památkami UNESCCO. To by se mi taky moc líbilo!
Jan Zelenka
4.8.2019 21:27
Kutná hora je moc pěkné město. Pěkná je i procházka podél potoka. Do vnitřního města sice auta nesmí, ale dá se parkovat v jeho bezprostřední blízkosti.
Jan Zelenka
4.8.2019 21:25
Kdysi dávno jsem šéfoval výrobě v různých velkých tiskárnách. A charakteristickou vůni knihtisku mám pořád v podvědomí. Kde je tomu dnes konec? Dnes frčí digitální tisk.
Soňa Prachfeldová
4.8.2019 07:32
Kutná Hora je nádherná, byli jsme tam loni, ale za 1 den se toho moc nestihne. Muzeum by bylo velmi zajímavé.
Alena Vávrová
3.8.2019 12:58
Kutná Hora je krásná a zajímavá, byla jsem tam už několikrát a mám tam svoje oblíbená místa. I tato pozvánka je zajímavá.
Dana Kolářová
2.8.2019 20:20
Zuzano, z Prahy jezdí ze stanice Háje do Kutné Hory autobus č. 381. Mrzí mě, že jsem to zapomněla napsat v článku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA