Nákupy z pohodlí domova ulehčí život, ale vyplatí se vědět, jak nenaletět
Ilustrace: Seznam.cz

Nákupy z pohodlí domova ulehčí život, ale vyplatí se vědět, jak nenaletět

31. 7. 2019

Dnešní doba s sebou přinesla i možnost nakupování na internetu v pohodlí domova. Už nemusíte obcházet obchody, ani se vláčet s těžkými taškami. Stačí nakoupit na e-shopu nebo internetovém bazaru a nechat si zboží doručit až do bytu.

internet Seznam
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.3 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Valerie Polášková
Užitečné rady. Já si teda nakupování přes internet v poslední době dost oblíbila. Je to pohodlné a často i levnější, než nakupování v kamenných obchodech. Zvlášť teda pokud člověk ví jak používat slevové kupóny. Těch se dá na internetu najít tuna. Já je třeba většinou hledám tady: https://slevovykupon.net/
Svatava Páleníková
Děkuji za informace. Stále raději nakupuji v kamenných obchodech, i když syn mne často nabádá, ať zkusím e-shop. Nakoupím na internetu na vánoce.
Věra Ježková
Také mám s nákupy prostřednictvím internetu dobré zkušenosti.
Jana Slavíková
Mám několik vyzkoušených e-shopů a jsem spokojená.
Danka Rotyková
Nákup přes internet je určitě velmi dobrá služba. Pokud něco potřebuji, poradím se se synem a za poměrně krátkou dobu mám objednáno. Zatím bylo vše v pořádku.
Zorka Horká
Nakupuji už od e-shopového "pravěku" takže když zavedli tzv. Zásilkovny, stálo poštovné 29korun. To bylo fajn, teď už je to 59 :-( Negativní zkušenost nemám. Nakupuji všechno možné. Od koření, přes čaje, kosmetiku, boty, všechny druhy oblečení včetně spodního prádla. Jasně, že mám své osvědčené prodejce. Platím přes internetové bankovnictví. Jitka H. - platba při převzetí za poplatek cca 30Kč? Jakou to má výhodu? Pokud zboží nerozbalíte, nezjistíte případný nedostatek no a pokud ho rozbalíte, už je převzaté a o vrácení se stejně musíte postarat sama. No a k nákupnímu rádci Zboží.cz jen jedna malá připomínka - býval přehlednější(můj názor) :-)
Jana Šenbergerová
Už jsem také pár věcí koupila po internetu bez problému.
Marie Doušová
Občas nakupuji přes internet, ale jen tehdy, když určitou věc neseženu u nás v obchodě.Zatím mám dobré zkušenosti.
Dana Puchalská
Nakupuji pouze techniku a vždy platím při převzetí. A jsem víc než spokojená.
Jitka Hašková
S nákupy přes eshopy nemám problém. Držím se pravidla, že platím při převzetí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%