Celulitida. Z neznámého slova je celosvětový problém
Ilustrační foto: ingimage.com

Celulitida. Z neznámého slova je celosvětový problém

1. 8. 2019

Kdybychom slovo celulitida vyslovili před padesáti lety, většina lidí by nevěděla, co si pod ním představit. Nyní je to jeden z nejpoužívanějších výrazů v médiích. Strašák současných žen.

obezita zdraví
Hodnocení:
(5.2 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Možná celosvětový, můj určitě ne :-) :-)
Věra Ježková
Nemám ji. Chodím do schodů.
Danka Rotyková
Mám stejný názor jako Vy, milé "íčkařky". Je to velký byznys. Já si na celulitidu také nehraji, navíc mám na sobě ověřeno, že pohyb tenhle detail značně redukuje. Takže žádný problém.
Věra Halátová
Před padesáti lety se tomu říkalo "River Paris". Tehdy jsem to neměla a ve věku i60 to pro mne žádný problém není.
Zdenka Soukupová
P.S. Celulitidu nemám.
Zdenka Soukupová
Přikláním se k tomu, že celulitida a různé prostředky na odstranění je dobré téma pro byznys. Stejně jako krémy na zpevnění prsou; mastičky pro zhoustnutí vlasů; koktejly nebo pilulky na štíhlou linii, aniž by člověk musel omezit nebo změnit stravování....atd. Každý jistě najde další příklady.
Jana Šenbergerová
Pomerančová kůže zní mnohem líp. :-) Jsou ženy, které ji nemají a nikdy mít nebudou bez ohledu na věk, a pak jsou i takové, které k ní mají sklon, ať dělají, co dělají. Zvětšujeme prsa, zmenšujeme nosy (naopak jen výjimečně), pořád s něčím bojujeme a něco pokořujeme. A přitom by stačilo využít toho, co máme a sebevědomí si zvyšovat tím, co dokážeme.
Karel Boháček
Nevím, pohyb zde hraje velmi důležitou roli. Sportovkyně, cyklistky a turistky nemají tuto nemoc, nebo velmi málo.
Jana Kollinová
Titulní fotografie je zavádějící. Někdo takové nohy nemá ani v sedmdesáti letech. Já článek vnímám jako reklamu na zázračné nefungující drahé přípravky proti celulitidě. Jsem jaká jsem! :-)
Jitka Hašková
To je mi úplně jedno. V 75 letech ?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%