Za Ježíškem s Milošem
FOTO: archiv autora

Za Ježíškem s Milošem

28. 7. 2019
cestování
Hodnocení:
(4.4 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Uf! Dal jste mi ale zabrat! Váš zcela neotřelý pohled na svět mě nutí dívat se na něj trochu jinýma očima. Dovolím si jen poopravit: Yad Yashem a mikve. Ostatní drobné nesrovnalosti blahosklonně přehlížím, protože jsem sama v Izraeli nebyla.
Soňa Prachfeldová
Je moc pěkné, jak Vás baví cestování i o zážitcích hezky přehledně píšete. Díky.
Jarmila Komberec Jakubcová
Pane Miloši tam kde jste byl v muzeu Vad Yashem kde jste se pohyboval skoro potmě je umístěn památník dětským obětem holocaustu kde jsou jejich fotografie a čtena jejich jména. Celý památník je obrovský komplex věnovaný hlavně obětem transportů do vyhlazovacích táborů. Je škoda, že e více nevěnujete jednotlivým bodům.Já létám izraelsku leteckou společností ELAL kde je podávané jídlo tzv.košer. Proto bezpečnostní pohovor absolvuji už v Praze na letišti. Jinak zajímavé vyprávění, poznávám útržky z výkladu delegátky zřejmě CK Avetour? Nebo se mýlím?
Zorka Horká
Bezva.... jen tak dál :-))
Hana Nováková
Pěkné počtení o celkem málo mavštěvované zeni díky
Dana Puchalská
Článek bezesporu zajímavý, ale ukrutně dlouhý. Možná by stálo za úvahu z něj udělat pár článků na pokračování.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%