Florencie - Ponte Vecchio. FOTO: autor
Mosty, které vypráví, část 2.
26. 7. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
28.7.2019 09:10
Nádherné vše popisujete pane Helenko, obdivuji takové krásy, jak jen mohly tak impozantní stavby vzniknout, díky za ně, současná doba nema6 co nabídnout dobudou na.
Zuzana Pivcová
27.7.2019 14:28
Ráda si při četbě Vašeho příspěvku vzpomínám na oba mosty. Shodou okolnosti jsem je poznala, i když mezi mou návštěvou Florencie a Říma byl asi desetiletý odstup. Obě města se vzácnými památkami mě zaujala, ale žít bych tam také nechtěla. Jsem ráda, že jsem se od Vás dočetla řadu historických informací. A ohledně nacistického Německa a jeho obliby antiky a klasiky s Vámi plně souhlasím. Třetí říše si přímo libovala v nápodobě antiky a kultu lidského těla. A ohledně pražských památek byl Hitler "velkorysý" až takřka do konce války. Počítal totiž s tím, že zůstanou uchovány pro německou budoucnost. Díky za cenný příspěvek.
Jitka Hašková
27.7.2019 06:50
Zajímavý článek - mosty vyprávějí. I příroda vypráví, zvířata vyprávějí, vše kolem nás vypráví.
Zdenka Jírová
27.7.2019 00:44
Moc hezké povídání. Na Andělském mostě jsem také byla,ale měla jsem velmi málo času vše důkladně projít.Tak jsem si osvěžila a doplnila vzpomínky na krásný výlet do Říma.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA