Mosty, které vypráví, část 2.
Florencie - Ponte Vecchio. FOTO: autor

Mosty, které vypráví, část 2.

26. 7. 2019
cestování
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.2 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Poutavé vyprávění o dalších mostech.
Jan Zelenka
Děvčata, děkuji za vaše slova. Ještě bude poslední, třetí část.
Soňa Prachfeldová
Nádherné vše popisujete pane Helenko, obdivuji takové krásy, jak jen mohly tak impozantní stavby vzniknout, díky za ně, současná doba nema6 co nabídnout dobudou na.
Zuzana Pivcová
Ráda si při četbě Vašeho příspěvku vzpomínám na oba mosty. Shodou okolnosti jsem je poznala, i když mezi mou návštěvou Florencie a Říma byl asi desetiletý odstup. Obě města se vzácnými památkami mě zaujala, ale žít bych tam také nechtěla. Jsem ráda, že jsem se od Vás dočetla řadu historických informací. A ohledně nacistického Německa a jeho obliby antiky a klasiky s Vámi plně souhlasím. Třetí říše si přímo libovala v nápodobě antiky a kultu lidského těla. A ohledně pražských památek byl Hitler "velkorysý" až takřka do konce války. Počítal totiž s tím, že zůstanou uchovány pro německou budoucnost. Díky za cenný příspěvek.
Jitka Hašková
Zajímavý článek - mosty vyprávějí. I příroda vypráví, zvířata vyprávějí, vše kolem nás vypráví.
Dana Puchalská
Moc hezký článek.
Zdenka Jírová
Moc hezké povídání. Na Andělském mostě jsem také byla,ale měla jsem velmi málo času vše důkladně projít.Tak jsem si osvěžila a doplnila vzpomínky na krásný výlet do Říma.
Věra Ježková
Honzo, opět moc hezké; díky. Mosty mám ráda. Spojují lidi.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%