Foto: autorka
Výlety se salzburskou kartou
26. 7. 2019Na zájezd mne upozornila zdejší íčkařka Marie a pozvala jsem kamarádku pejskařku. Líbil se mi termín, kdy mi dcera mohla ohlídat psa. Až na Gosau a Salzburk byla oblast Radstadtských Alp pro mne novinkou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
1.8.2019 15:46
O Rakousku jsem se už zmínil v redakčním příspěvku o Bílém jezeru. Rozhodně se vyplatí tam jet. Hustá síť lanovek je výhodná i pro ty, kteří už nemají na to, lézt po nesčetných turistických stezkách. A koupě Salzburgerlandkarte je velice výhodná.
Alena Tollarová
26.7.2019 21:42
Krása, krása, krása! Skoro všechna ta místa jsem navštívila a srdíčko touží si to zopakovat.
Květa Řičánková
26.7.2019 20:46
Slevovou kartu poskytují regiony ubytovaným návštěvníkům,dostali jsme ji na recepci. CK je uvádí v nabídce-Rakousko,Itálie,Švýcarsko. Také jsem tuto oblast navštívila,hodně pěkných míst ale stále jsou místa kam bych se chtěla podívat.
Marcela Pivcová
26.7.2019 15:26
Evropu jsem bohužel příliš neprocestovala, ale v tomto kraji jsem na některých místech byla (s cestovkou). Mohu jen potvrdit, že i přes hodně náročné pěší túry tam bylo krásně.
Elena Valeriánová
26.7.2019 14:15
Hani, my jsme byli v Alpách začátkem července a bylo tam krásně. Jen je chyba, že na rozdíl od Tebe, si na nepamatuji názvy. Díky za hezké počteníčko.
Jitka Hašková
26.7.2019 13:21
Hanko, moc zajímavý výlet. To bych také ráda absolvovala. To jste jely autem nebo s nějakou cestovkou? Co je to ta salcburská karta? Když tak mi to napiš do vzkazů. Omylem jsem z tabletu dala jen 4*.
Naděžda Špásová
26.7.2019 12:29
Alpy určitě stojí za návštěvu, užila jsi toho hodně. Já bych to asi nedala, mám raději klidnější pobyty. Omlouvám se za ty hvězdičky, to je tím rolováním. ******
Zuzana Pivcová
26.7.2019 12:09
Dost náročné cestování, ale vy jste holky zdatné. Já si mohu jen vzpomenout na Salzburg a Hallstatt s pohledem na Dachstein.
Alena Vávrová
26.7.2019 10:06
Hančí, na tak to tedy bylo více než "výživné". Já jsem tam byla jen 2 dny a prakticky na jednom místě a byla jsem z toho úplně utržená. Dík za článeček a fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA