Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Hana Švejnohová
16.2.2021 10:26
Paní Věro, děkuji za odkaz... vystihla jste to na mnohem menším prostoru než já, to obdivuji. Já holt potřebuji malinko větší rozlet...
Věra Ježková
25.7.2019 20:57
Děkuji vám za hezké reakce. Ivanko, fajn. Já samozřejmě naslouchat umím, jinak by mě téma nenapadlo.
Naděžda Špásová
25.7.2019 19:54
Myslím, že umím. Naslouchat je důležité. :-)
Jan Zelenka
25.7.2019 19:08
Občas zkouším naslouchat i sám sobě a pravidelně bloudím. Jinak rád naslouchám i poslouchám. Bohužel mi do toho leze moje 50% nedoslýchavost. Věro, tebe ale budu slyšet i úplně hluchej. Pěkná úvaha.
Soňa Prachfeldová
25.7.2019 17:03
Když je čemu, tak moc ráda.
Marcela Pivcová
25.7.2019 15:05
Někdy také trochu naslouchám, jen se mi snad ještě nikdy nepodařilo zjistit, jestli mé naslouchání tomu, kdo mi něco chtěl sdělit, aspoň trošku pomohlo.
Jana Šenbergerová
25.7.2019 13:45
Klidně bych mohla růst u rybníka. :-)
Zuzana Pivcová
25.7.2019 12:24
Nejraději naslouchám jiným lidem, i když jim třeba nedokážu poradit nebo pomoci. Ale vím, že jim někdy pomůže mít třeba jen tu vrbu.
Jana Kollinová
25.7.2019 11:28
Již několik let většinou mlčím a naslouchám. Naslouchám co mi říkají ptáci při ranní procházce parkem, naslouchám tichu, byť to zní paradoxně, naslouchám svým vnitřním myšlenkám, šumění deště. Dívám se a naslouchám!
Jitka Hašková
25.7.2019 10:53
Myslím si, že naslouchat umím. Často mám ve společnosti pocit, že každý chce mluvit sám a skáče komukoliv do řeči a nenechá ho/jí domluvit. Vnímám to jako nezájem o toho člověka, který chce něco sdělit.
Načíst starší příspěvky