Prázdninový tip: Tiské stěny
FOTO: autorka

Prázdninový tip: Tiské stěny

24. 7. 2019

Tiské stěny jsou nejzápadnější součástí CHKO Labské pískovce. Táhnou se jako neuvěřitelná černá hradba nad vsí Tisá. Jsou rozděleny na Malé Tiské stěny a Velké Tiské stěny. Jak se k nim dostanete? Je to snadnější, než si možná myslíte.

Prázdninový tip
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Přiznám se, že tip se mně hodně líbí, skály jsou skály. A také se přiznám, že už ted na netu studuji, čím zaplníme v Litoměřicích prodloužený pobyt, tipů mám několik již.
Hana Nováková
Uchvátily mě pohledny na skalní masiv a když si ještě představím, kolik milionů let tu je, no nádhera sama. Má ráda tato skalní města, vůbec všeobecně skalní masivy, když jsem někde procházela tak nějak z nich táhne příjemný chlad. Hezká procházka s doprovodným vyprávěním díky..
Dana Puchalská
Álo ten kraj je zkrátka nádhera. Kameny a skály mám moc ráda. Fotky jsou jako vždy na jedničku.
Marcela Pivcová
Přírodní "díla" mne vžycky lákala, snad i ta cesta by byla uskutečnitelná. Ale mohu uvažovat až na konci prázdnin.
Jitka Hašková
Je to krásné. Mám pocit, že jsem tam byla s rodiči, když mě byli asi 3 nebo 4 roky.
Marie Měchurová
Tiské stěny jsme si prošli před několika lety. Počasí nám přálo a na konci cesty byla nějaké hospůdka s dobrým pivem.
Naděžda Špásová
Tiské skály máme co by kamenem dohodil. Dokonce tam chodíme na houby. S tvým prázdninový tipem souhlasím, je to tam super. :-)
Zuzana Pivcová
Odjakživa mám ráda skály i celá skalní města. Tvá procházka mě nadchla.
Elena Valeriánová
S tebou se prostě krásně šlape jak virtuálně, tak i reálně! Dostala mě úvodní vzpomínková fotka, ale i fotky masívu skal, je to prostě síla. Jak už bylo napsáno - NÁDHERA.
Zorka Horká
Došla mi slova :-) ...tak jen jedno NÁDHERA

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%