FOTO: autorka
Alejí Praotce Čecha na Říp
20. 7. 2019Zeměkoulí vede plno pěkných cest, ale na Říp jenom jedna může vést - dovolím si parafrázovat Waldemara Matušku. První část věty je pravdivá, druhá nikoliv.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
20.7.2019 14:22
Na Řípu jsem nikdy nebyla, přestože to nemám moc daleko. Ale po přečtení článku se tam určitě vypravím. Aleno, díky moc za inspiraci.
Jana Šenbergerová
20.7.2019 14:19
Nikdy jsem tam nebyla, jen z dálky ho viděla. Jen díky tvým putováním před jeho krásou se skláním. Než svou duši vypustím, určitě ho navštívím. :-)
Anna Potůčková
20.7.2019 11:21
Krásná turistická vycházka, a určitě bych někdy na Říp chtěla jít. Vložila jsi k článku i hodně lákavé fotografie !
Eva Krausová
20.7.2019 11:15
Alenko, nádherný článek. Na Řípu jsem nikdy nebyla, ale po přečtení tohoto článku mne láká čím dál více. Cesta alejí je jistě romantická a uklidňující. Díky.
Elena Valeriánová
20.7.2019 10:33
Aleno, ty bys měla prostě psát turistické průvodce, každého turistu musí tvé články nadchnout. Cítím, jak tvoje vyprávění na mě působí, láká, vábí...
Nádhera a co teprve když kliknu na první fotku, jsem chycená jak ryba na háčku. Pět hvězdiček je málo. Jen nechápu, proč článek není v soutěži Prázdninový tip. Děkuji, vábničko.
Hana Nováková
20.7.2019 09:38
Alenko, jak ráda bych se prošla touto álejí, bohužel. Na Řípu jsem nikdy nebyla, když na výlet k němu jela třída, byla jsem nemocná, dobře si to pamatuji, protože jsem se na výlet těšila. Od té doby si říkám, že pokud se těším, skoro vždy to nevyjde. Děkuji za krásný článek
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA