Foto: autorka
Prázdninový tip: Zlatá Matička Praha
19. 7. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
19.7.2019 15:40
Lenko, podařilo se vám najít klidné místo mimo centrum. Např. v Průhonických zahradách je také krásný klid, hlavně v
Dendrologické.
Jana Šenbergerová
19.7.2019 15:30
V létě je v Praze nejkrásněji mezi čtvrtou a pátou hodinou ranní. To se mi tam vždycky moc líbilo. Zajímavý tip, krásné fotky. Dík!
Zuzana Pivcová
19.7.2019 14:15
Vybrali jste si docela atypická místa k návštěvě a mně se to líbí. Centrum města, kterým procházím do redakce a zpět, je většinou tak zacpáno turistickými výpravami, že se nedá normálně projít. Samozřejmě mám radost, že turisté obdivují Prahu, ale z centra většinou prchám.
Alena Tollarová
19.7.2019 12:50
Praha je nevyčerpatelná studnice poznání a dá se říct Praha stokrát jinak. Vůbec jsem netušila, že si do Suchdola můžu zajet a pocourat si tam mezi záhony.
Naděžda Špásová
19.7.2019 12:33
Leničko, výlet to byl určitě podařený a fotky ze Suchdola jsou krásné. :-)
Lenka Hudečková
19.7.2019 11:19
Jitko, jistě máte pravdu, ale ten Suchdol za to stojí, když nyní vše kvete, navíc tam sice potkáte studenty a pár lidí z venčí, ale žádné davy. Neprošli jsme zdaleka všechno, jsou tam ještě tropické skleníky a další místa. Jinak my z daleka, jsme se museli podívat i na ta turisty zaplavená místa. Zase se do Prahy tam brzy nedostaneme.
Dana Puchalská
19.7.2019 11:15
V Suchdole je to krásné. Málokdo to ví. Byla jsem se tam podívat předloni. Ano Praha je v létě skutečně plná turistů a i já radši do centra moc nejezdím.
Jitka Hašková
19.7.2019 11:08
Dobu prázdnin považuji za nejméně vhodnou k návštěvě Prahy. Všude je děsné množství turistů, je to hrůza jít do centra města, ale i kamkoliv jinam. Jako rodilá Pražačka se tomu vyhýbám a jsem ráda, když mohu jet pryč.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA