Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Tollarová
18.7.2019 12:57
Pěkné nápady, nejvíc se mi líbí ten polštář. A zrovna jsem zastlala pod postel záclony s většími oky, bez vzorku, které mi bylo líto vyhodit.
Marie Měchurová
18.7.2019 10:50
Já myslím, že to půjde znovu vytvarovat. Nechala jsem to uschnout na míči. Ten poklop na kovové misce...
Lenka Hradecká
18.7.2019 10:48
Háčkuji moc ráda, nejvíce vánoční ozdoby.
ivana kosťunová
18.7.2019 10:40
Co bychom za ně dnes daly, nemám pravdu ? Moje teta měla několik háčkovaných záclon na všechna okna, měla vzorek jarní, zimní, a ještě další. Vzpomínám, jaká to byla krása. mě se líbí to stínidlo na lampu. Je jasné, že se to musí hodně naškrobit, ale co s tím, když se to ušpiní a je potřeba vyprat ? Podruhé už to ten tvar držet nebude, mám to vyzkoušené s dečkou. Poraďte, třeba to zkusím uháčkovat také.
Marie Měchurová
18.7.2019 10:06
Když jsem se vdávala, dostala jsem od maminky háčkované záclony. Měli jsme nový byt v paneláku a tenkrát frčely ty silonové z NDR. Dlouho mi nemohla odpustit, že jsem je nepoužila, dovedu si představit, kolik hodin nad nimi vysedávala.
Hana Nováková
18.7.2019 09:51
Maru, jste zručná a nápaditá. Oceňuji vaši práci. Jen já jsem na pletení a háčkování antitalent. Zato se ráda pokochám prací jiných, která se mi líbí. A to moje babička nádherně háčkovala, mamince přehoz přes postele, záclony na trojdílná okna. Nikdy jsem nepochopila, jak ví, co má háčkovat, přehoz se vinul kolem ní, byla v něm jako nevěsta, upracované ruce vzaly háček a začal koncert. I to je moment, který se mi vryl do paměti při vzpomínce na babičku. Přeji vám hodně dobrých nápadů.
Dana Puchalská
18.7.2019 09:11
Marie, vy jste mi fakt šikulka. Já háčkování neovládám. Moc by se mi líbila ta deka k TV. A ostatní díla jsou taky hezká.