Bára Strýcová má wimbledonský titul ve čtyřhře. A jak dopadla tipovačka?
FOTO: wtatennis.com

Bára Strýcová má wimbledonský titul ve čtyřhře. A jak dopadla tipovačka?

14. 7. 2019

Ani Karolína Plíšková, ani Petra Kvitová nedosáhly na nejprestižnějším tenisovém turnaji ve Wimbledonu takových výsledků, jaké jim předpovídaly kurzy sázkových kanceláří, anebo tipy soutěžících v naší tenisoé tipovačce.

Obě české tenistky předčila skvělá bojovnice Barbora Strýcová. Ta v singlu došla až do semifinále, kde padla na reketě Sereny Williamsové. Ovšem chuť si hned záhy spravila ve čtyřhre, v níž společně s tchajwanskou parťačkou Sie Šu-we porazila ve finále kanadsko-čínský pár Gabriela Dabrowská a Sü I-fan 2:0 na sety a získala tak cenný grandlamový titul. Díky tomuto úspěchu se také Bára Strýcová posunula do čela žebříčku světové tenisové čtyřhry!

Skvělou podívanou nabídlo i finále mužské dvouhry, kde svedli pozoruhodnou bitvu Novak Djokovič s Rogerem Federerem. V pětisetové řeži trvající 4,5 hodiny nakonec dokázal zvítězit Srb Djokovič. A právě jemu věřilo i nejvíce soutěžících v naší tenisové tipovačce. Jak to tedy nakonec všechno dopadlo?

Tentokrát se na čele tenisové tipovačky od začátku soutěže střídalo několik soutěžících. Nakonec získala nejvíce bdů - celkem 162 - paní Anna Hadašová. Na druhém místě s celkovám počtem 10 bodů skončil pan Zdeněk Procházka a na třetím  s počtem 145 bodů paní Naďa Kravková.

Po kontrole I.P. adres jsme ovšem zjistili, že všechni první tři soutěžící porušili pravidla tipovačky, které nepovolují tipování více osob z jedné I.P. adresy. Proto byli tito tři soutěžící diskvalifikováni. Ceny pro vítěze tipovačky - digitální krokoměry - tedy získávají soutěžící v dalším pořadí a to jsou:

Jana Kovářová
Anna Potůčková
Anna Čípová

Gratulujeme vítězkám a děkujeme všem dalším soutěžícím, kteří vydrželi 14ti denní tipování tenisových výsledků. A poděkování patří hlavně našim tenistkám a tenistům za krásné sportovní zážitky!

Výsledky Tipovačky najdete na tomto místě.

Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.3 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Napsala jsem přispěvek a někam mi zmizel, asi jsem ho špatně odeslala. Takže znovu. Gratuluji vítězkám a oceňuji redakci za férový postup. Pane Křenku, teoreticky se může stát cokoliv, prakticky jde o to, že se zde opakuje porušování pravidel a pokusy o podvody. Nad čím se tak pohoršujete?
Jan Raška
Tipovačka měla od začátku nastavena nějaká pravidla. Pokud si je soutěžící nepřečetli, mají smůlu. Například ve fotosoutěži necháváme samozřejmě soutěžit všechny - tedy i manželské či parterské páry, které mají jednu I.P. adresu, ale v tipovačce je to omezeno, aby měli všichni soutěžící, tedy i jednotlivci, rovné podmínky. To je myslím fér. Bohužel, lidé dost často pravidla nečtou - týká se to nejen fotosoutěží, kde musíme pravidelně vyřadit spoustu fotografií, ale i v rurbice FOTO DNE, kam se mají dle pravidel vkládat pouze fotografie na šířku.
Bohumil Křenek
Znám lidi, kteří nemají svůj PC a chodí na něj pracovat do zdejší místní knihovny. Teoreticky se tak může stát , že z tohoto PC se zúčastní Tipovačky více osob a ani nemusí vědět, že porušily pravidla ,..... ach jo .
Naděžda Špásová
Blahopřeji vítězům a chválím redakci za pečlivost. Nedodržení pravidel je nepoctivé a udivuje mně, že se to někomu zdá normální. Děvčata, užijte so krokoměry. :-)
Bohumil Křenek
To pravidlo ( jen jedna IP adresa pro jednoho soutěžícího) se mi zdá velmi přísné. Jsou rodiny ( 2 nebo více osob), které mají a používají jen jeden PC. To si mají pořídit pro Tipovačku další notebooky? V žádných případech bych, ale o těchto účastnících nepsal, že jsou nepoctivci,........ maximálně nedodrželi "pravidla" soutěže.
Alena Tollarová
Blahopřeji vítězkám a nakonec i redakci, která si musela dát práci s ověřováním vítězů.
Dana Kolářová
Blahopřeji vítězkám.
Anna Čípová
Tak nevím, zda se mám radovat. Je mi spíše smutno, že jsem soutěžila s nepoctivci. Redakci děkuji za možnost tipovat a Janě a Aničce blahopřeji.
Jana Kovářová
Poslední dny se mně moc nedařilo tipování, takže jsem byla docela spokojená s "bramborovým" umístěním. Že to dopadne jinak, to mě ani nenapadlo. Přidávám se k názoru Aničky P. a redakci děkuji.
Jiří Hudeček
Gratuluji vítězkám. Chci poděkovat redakci za anulování nepoctivých hráčů.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%