Foto: autorka
Prázdninový tip: Besedické skály, aneb Ukážu Vám cestu rájem
15. 7. 2019Bude to ovšem Český ráj a cestu Vám neukáže Karel Gott, ale turistické značení. A budete je opravdu potřebovat: projdete totiž hned dvěma skalními bludišti!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Stollová
17.7.2019 13:33
Paní Ivano a Aleno, děkuji za uznání a jsem ráda, že ten můj tip někdo opravdu využil :-)!
Alena Tollarová
17.7.2019 10:54
Byla jsem tam a na Horákově vyhlídce jsem, myslím, i vyfocená. Ale už jsou to nějaké roky a fotky z té doby nic moc. Také dopočuji, moc hezká pozvánka.
Irena Stollová
15.7.2019 22:02
Děkuji moc za čtení i Vaše hodnocení. Pane Čepelko, ten běh bludištěm si teda neumím představit - kolik bylo raněných? Já byla ráda, že jsem si nezlomila nohu jen při chůzi a lovení nejlepších záběrů!
Oldřich Čepelka
15.7.2019 20:52
Do dopravy zapomněla autorka uvést, že taky existuje Běh Kalichem (10 km v tom bludišti) a že se sem běhá dokonce zdola z Malé skály. Obojí znám a je to moc výživný...
Marcela Pivcová
15.7.2019 17:42
Část těch skal jsme kdysi se Zuzkou také prošly, dokonce nás doprovázela naše fenka Lesana, Na vyhlídku se stále panatuji, jak kdybych se odtud dívala nedávno.
Zuzana Pivcová
15.7.2019 16:35
Byl to kraj mého dětství a na ten nejde zapomenout. A zvlášť skály miluji dodnes. Díky za cestování.
Naděžda Špásová
15.7.2019 14:29
Český ráj je další část naší země, kam se chystáme. Ale zatím pořád ještě vyhrává Blatná. Dobře napsaná pozvánka. :-)
Hana Nováková
15.7.2019 11:56
Krásný článek, někdy jsem seděla na kameni a snažila si uvědomit, co asi zažil, kolik tisíciletí přežil, kdyby mohl, co by vyprávěl....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA