FOTO: hotelbrdy.cz
Setkání v Brdech
16. 7. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Pudichová
2.8.2019 07:12
Pozdě, ale přece. Doplním to, co Jarmilka s námi nemohla prožít, poněvadž jela po vlastní ose. Cesta autokarem byla super. Pam Zenam nám nejen fundovaně okomentoval místa, která jsme právě projížděli, nebo se krátce zastavili. Dokonce nám zpříjemňoval jízdu veselými historkami a vtipy tam i zpět. Zpáteční cesta byla hodně náročná, ale p. Zeman ji bravurně zvládul, za což mu patří veliký obdiv. Manžel nerad ,,vystrkuje paty z domu", ale tentokrát jsem ho nemusela ani moc přemlouvat, asi tušil, co ho čeká ;-)
Soňa Prachfeldová
18.7.2019 08:03
Děvčata, úplně jste mě naladily, takovou pohodičku a výlety, možná se tam také vypravuje. Znám to tam, v okolí je co k vidění. Tohle je snad lepší než v Sezimově Ústí. Ti si také sváží hromadný zájezd.
Jarmila Komberec Jakubcová
17.7.2019 19:42
Ano Helenko tak jak jsi to napsala tak to i funguje. Hodně hotelů jsem navštívila i mnoho zemí, ale tento zájezd patřil mezi moje nejlepší. Líbila se mi srdečnost účastníků zájezdu, ale i vstřícnost hotelového personálu. Hotel splňuje veškeré nároky na komfort, kvalita jídla a nabídka nápojů vše perfektní. V květnu jsem byla na Gran Canarii a v červnu v Murcii - ale ani jeden z hotelů neměl tak pěkné postele,
Helenka Vambleki
17.7.2019 17:16
Jarmilko, z článku je cítit, že jsi si to užila a vychutnala...a to je to říct, protože ty jsi děvče zcestovalé a můžeš srovnávat :-) Každý pobyt je jiný, my v květnu jsme navštívili i jiná místa a zase neviděli polovinu toho, co tento turnus. Jedno mají všechny turnusy společné - host je do hotelu přivezen, vzorně ubytován na čistém pokoji, spí na zdravotní matraci, dobře se nají a k tomu všemu ochota personálu, kde cítíte, že nejste přítěží, kde se o vás starají s láskou, vyhoví všem přáním. Host je po týdnu odvezen domů spokojený a slávu hotelu právem šíří dál.
Marie Seitlová
16.7.2019 22:32
Jarmilko, pěkný článek. Tento pobyt jsem absolvovala v květnu a mohu potvrdit, že to nemělo chybu. Krásné prostředí, výborný personál, skvělé výlety. Pan vedoucí je úžasný a dovede připravit lidem krásnou dovolenou.
Hana Práglová
16.7.2019 19:24
Jaruš omlouvám se za 1 hvězdičku.Zradil mě mobil..Než jsem stačila označit,už to jinak nešlo...
Hana Práglová
16.7.2019 19:20
Jaruš;děkuji za pochvalu!!Ale dělám to proto,že mě to baví. Na konec záŕí a začátek ŕíjna mám ještě pár volných míst.Kdyby měl někdo zájem,stačí se mi ozvat!!
Jarmila Komberec Jakubcová
16.7.2019 19:08
Je pravda, že do Spáleného Poříčí to není z Plzně daleko, ale sama bych tam určitě nejela a prakticky všechna místa, která jsme navštívili jsem viděla poprvé. Jen Mar.Lázně trochu znám.
Dana Puchalská
16.7.2019 16:23
Jarmilko, díky za pěkný článek. Věřím, že jste si to všichni užili tak, jak jste si to určitě představovali.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA