Setkání v Brdech
FOTO: hotelbrdy.cz

Setkání v Brdech

16. 7. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Jarmilko, to je dobře, že sis to užila. Hanka je v tomhle dobrá. A neměla jsi to ani daleko, viď. :-)
Soňa Prachfeldová
Jarmilko, udělala jsi mi radost, všechna tato místa opět vidím živě před sebou, to jste toho hodně viděli , skvělé .
Zuzana Pivcová
Vidím, že jste podnikali výlety do širokého okolí, z nějž trochu znám pouze část. Ale v tom Spáleném Poříčí jsme kdysi s Marcelou spaly na statku. Jely jsme navštívit jejího tehdejšího přítele, který dělal vojnu v Tachově a v tom Poříčí byli na nějaké zemědělské brigádě. Poměrně blízko byl zámek Žinkovy, který byl od pohledu krásný. Sloužil však tehdy jen ROH a nebyl přístupný veřejnosti. Pěkné putování, Jarmilko.
Jarmila Komberec Jakubcová
Hotel Brdy se nachází v CHKO Brdy Spálené Poříčí. Dřív se jednalo o vojenský újezd.
Hana Nováková
Díky za hezký článek. Jistě jste si to užili, což je patrné i z fotek.
Jana Šenbergerová
Jarmilo, dík, že ses s námi o svou příjemnou zkušenost podělila. Copak Hanka, ta umí.
Elena Valeriánová
Hezké vysvědčení pro Hanku P., co vy organizátorku zájezdu i pro celý zájezd.
Jitka Hašková
Původně jsem si myslela, že jste by!i v pohoří Brdy, ale teď vidím, že se tak jmenoval hotel, který s tím má málo společného. Ale důležité je, že to bylo výborné a užili jste si to.
Anna Potůčková
Tak takový tábor by se mně také moc líbil. Určitě Vám všem bylo spolu moc dobře a máte spoustu zážitků a vzpomínek !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%