
V opravdu žitném chlebu či rohlíku musí být devadesát procent žitného podílu. Foto: Kompek
Žitné pečivo má prospěšné vitamíny a minerály
16. 7. 2019Jíst, či nejíst pečivo? Pokud však netrpíte celiakií, alergií nebo jiným onemocněním, není důvod pečivo ze stravy škrtat. Navíc v případě žitného pečiva můžete i získat. Zkuste ho alespoň občas zařadit do svého jídelníčku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Margita Melegova
16.7.2019 08:59
Uz od brezna pecu vlastni chleb i pecivo ze zitne mouky, spaldove, pohankove mouky, delam si vlastni smes, rekla bych, ze i to prispelo k tomu, ze jsem o osm kg lehci.
Dana Puchalská
16.7.2019 07:05
Mám ráda pečivo i ze žitné mouky. Je určitě zdravější než z tzv. bílé.
Jitka Hašková
16.7.2019 06:45
Celožitný chléb a vynechání pšenice mi zdravotně moc pomohlo a podařilo se mi snížit nadváhu. Nejím nic z pšenice.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA