Ilustrační foto: pinterest.com
Jsem rostlina, co zahání slimáky, a jsem krásná
14. 7. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
29.7.2019 16:02
Není mi jasné,jak donutit slimáky,aby ožírali amsónii,když mají raději afrikány nebo jiřiny...Naštěstí letos jsem našla a odnesla pryč jen 10 hnědošů slimáků,a asi 30 velkých hlemýžďů,protože je sucho a oni jsou někde schovaní nebo nejsou vůbec.
Dana Puchalská
17.7.2019 16:28
Nevím jestli nedělám reklamu jedné firmě, ale budiž. Zahradnictví ve Spomyšli ji má v nabídce. Ale to zahradnictví je skvělé. Ráda tam jezdím.
Drahomíra Stínilová
17.7.2019 11:37
Letos díky suchu zatím slimáci u nás nejsou. Ale teď po dešti? Kytka se mi moc líbí a poohlédnu se po ní. Díky za informaci.
Dana Puchalská
16.7.2019 16:09
Soňo koupit se dá. Viděla jsem jí v nabídce dvou zahradnictví. Koukni se na nett.
Anna Potůčková
14.7.2019 14:43
Rostlinu neznám a slimáky tu nejsou, nemají co papat v naší zahradě, neboť po ní běhají děti a psi, a není místo na záhonky.
Elena Valeriánová
14.7.2019 11:30
Rostlinu neznám a neznám ani žádnou jinou, která by slimákům nechutnala. Nasadila jsem si rostlinu proti krtkům a ryjí a ryjí. Zřejmě máme nějaký jiný druh těchto potvor.
Naděžda Špásová
14.7.2019 10:54
Rostlinu neznám, zatím máme od slimáků klid. Ale teď je mokro, tak se možná ukážou. :-)
Zuzana Pivcová
14.7.2019 09:33
Rostlinu neznám, ale ještě před pár lety, kdy se to tu u nás na chalupě v Týně hemžilo slimáky, by tu asi byla hodně platná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA