Příběh Věry: Kvůli dluhům přišla o byt i přátele. Teď jí svitla naděje
Dluhy obrátily paní Věře život naruby

Příběh Věry: Kvůli dluhům přišla o byt i přátele. Teď jí svitla naděje

12. 7. 2019

Zhroucený svět, beznaděj, konec. Slova, která často paní Věra opakuje, když popisuje svůj životní příběh. Příběh o tom, jak se z úspěšné cukrářky stala „troska, kterou každý opovrhuje“, jak sama o sobě říká.

dluhy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Největší chyby jsou brát úvěr a zastavovat potřebný majetek. Investovat jen nepotřebné peníze. Kdo chce víc, nemá nic. Snad je za to zodpovědný syn? Přeji jí klidné stáří.
Soňa Prachfeldová
Paní Věře přeji aby se co nejrychleji vyřešila její tíživá stresová situace a nastaly klidné dny. Jak se lze octnout na dně, bez vlastní viny, to je úděsné.
Zuzana Pivcová
Takovou paní velmi lituji, protože se zadlužila skutečně cizím zaviněním. Přeji jí opravdovou poctivou pomoc a celkové zlepšení životních podmínek.
Jitka Hašková
Přeji paní Věře, ať jí oddlužení dobře dopadne, aby mohla žít v klidu.
Dana Puchalská
Držím paní Věře palce, ať jí teď už čekají jen hezké a pokud možno klidné doby.
Jitka Caklová
První čtyři odstavce jsem měla dojem, že článek je o mě a ne o paní Věře :-). Rozdíl je pouze v tom, že jsem si jako vyučená pekařka, udělala živnost už v roce 1991. A jelikož jsem ze "staré školy", tak vím, že "Řemeslo má zlaté dno." a "Kdo chce víc, nemá nic.", začala jsem hezky "na koleně" a v malém (viz. moje galerie Pečení). Práce jsem měla až nad hlavu, ale s vědomím dvou výše uvedených přísloví jsem zůstala "nohama na zemi". O něco později mě pro nával práce pochopitelně zdraví také zradilo, ale právě díky tomu jsem věděla, že tudy cesta nevede a hlavně z výsledků své práce se mohu těšit stále.
Olga Škopánová
Podnikání je krásné když se daří ale když se nedaří je to tragédie.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%