FOTO: autorka
Také si povídáte s kočkou?
19. 11. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
21.11.2019 08:27
Kočky jsou součástí našeho života. Moje velké přání mít bílou kočičku, se nesplnilo, vždy jsem se ujala opuštěné kočky a už je to můj 3 černý kocourek.Syn zachránil na šachtě tak máme 3 a mí psí jim nikdy neublížili.
Marie Měchurová
20.11.2019 19:29
Kočky miluju - mám čtyři. Jsou venkovní, ale mají nepoužívanou kotelnu, kde jim topím. Je to babička Rozárka, její dcera Cinďula a od ní dva kocouři Mikeš a Šmudla. Nikdo je nechtěl, tak jsem si je taky nechala. V létě se nám na 4týdny ztratila Cinďulka (je moc hezky vybarvená, jako tygr). Po měsíci se objevila, zdravá a dobře živená, asi ji unesli chataři, kteří okolo nás chodí. Tak moc nám nadávala, to jsem ještě u kočky neviděla, jako kdyby my jsme za to mohli.
Jana Šenbergerová
20.11.2019 15:27
Nikdy jsem žádné zvíře neměla, ale moje děti se o nejedno staraly. Povídám si s každým zvířetem, které o to stojí. Domluvila jsem se i s mouchou, která se mnou trávila jednu zimu, když jsem zůstala sama. Byla chytrá. Provokovala, ale věděla přesně, kdy bude moudřejší toho nechat. Docela mi chyběla, když jednoho dne zmizela. Nedělám si legraci.
Eva Mužíková
19.11.2019 19:50
Ještě před osmi lety jsem měla dva černobílé kocoury - Burák a Macíček. Zůstali sousedům, Burákovi je již patnáct let, má dokonce vyhřívaný pelíšek v garáži. Byly to tenkrát každodenní mazlení,byli to jedni z mnoha mých zvířecích kamarádů, rozuměli každému slovu, těžko jsem se s nimi loučila. Hezký článek Zdeni.
Dana Puchalská
19.11.2019 17:19
Škoda, že ze zdravotních důvodů nemůžu mít doma žádné živé zvíře. Měla jsem kdysi dávno kocoura, jmenoval se Mind'ák. Byl to obyčejný mourovatý kocour a byl to mazel mazaný.
Hana Rypáčková
19.11.2019 10:35
Hezké vyznání. Vy se máte, já na Vendu mluvím, ale ani neštěkne.U misky a u dveří o něco si řekne... Jen si vynucuje packou hlazení .
Hana Šimková
19.11.2019 09:21
Já si zase povídám se svým pejskem a myslím si, že po té době co ho mám s rozumíme navzájem
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA