Také si povídáte s kočkou?
FOTO: autorka

Také si povídáte s kočkou?

19. 11. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Samozřejmě, povídám. I když vlastně melu skoro pořád to samé. Dokonce mám už i znakovou řeč pro konverzaci se starým Čertíkem, který je téměř hluchý. A jde to dobře.
Alena Tollarová
S vlastní kočkou si nepovídám, protože bohužel kvůli alergii ji mít doma nemůžu. Vynahrazuji si to při mých toulkách. Kdykoliv se s nějakou tou mickou potkám, pozdravím se s ní a když má zájem a nezmizí za plotem, tak i pohladím.
Mirek Hahn
Povídám si i s indiánským talismanem, natož s kočkou :-) Kočky mám rád. Doma je nemáme ale venku se na mne často lepí nějaké toulavé.... :-)
Libuše Křapová
Zdeni, hezké a milé :-) Já mluvím na psa i na kočku Bětku. bětka k nám přišla také sama. Je bohužel velmi nemazlivá a i po pěti letech se tváří, že je plachá a lekavá. přijde za mnou na zahradu a pak jako vyděšeně prchá, když ji chci pohladit. Jen když jí do misky dávám ranní dobrotku nastavuje hlavičku a čeká, kdy ji pohladím. Jako by věděla, že potřebuji nějakou odměnu za to, že u nás dostává vše, co potřebuje :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Mám doma dva kočičáky - Piškot je krásný chlupatý kocourek, který dokonce chytil živou myš a přinesl mi ji. Rád chodí na zahradu a je vlký mazel. Oproti tomu Britunka je opravdová britská lady, Oba se dobře snáší, občas si hrají a já jsem ráda, že je mám. Je zajímavé, že každý má jiné chutě. Britunka miluje kapsičky Scheba a Piškot by nejraději syrové masíčko.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%