Foto: autorka
Fotoreportáž: Vzhůru do krajiny
9. 7. 2019Na svátek Cyrila a Metoděje jsme vzali psy a vyrazili do krajiny nad Světcem. Slunce bylo trochu pod mrakem, což byla příjemná změna po těch úmorných a dlouhých vedrech.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
10.7.2019 17:16
Díky přátelé za komentíky. Elenko, toto je krajina Bílinska, Braňany tu nejsou , je to směr na Mostecko. Braňany dostaly docela hodně financí od Dolů, prašnost tam měla obec velikou.
Elena Valeriánová
10.7.2019 16:32
Když mi bylo šest nebo sedm let tak jsme se přistěhovali do Braňan. Ale našim se tam nelíbilo. Já si pamatuji jen mlhavá a docela nevonící rána. Chodila jsem tam do první třídy a vím, že jsem tam neměla kamarády, kteří by ve mně zanechali nějakou vzpomínku. Teď jsem se tam s tebou prošla, díky.
Jan Zelenka
9.7.2019 21:42
Příjemné povídání, krásné fotky. při takových výletech se může člověk na chvíli oprostit od každodenního stereotypu a relaxovat. Taky jsem chodíval, pokud mi sloužily nohy a srdce. Popsala jste to hezky.
Marcela Pivcová
9.7.2019 17:42
Mraky bývají na fotkách zajímavé a většinou opravdu krásné. I ty Vaše jsou toho důkazem. Také patřím k těm, kteří je rádi fotografují. Už jich tu mám ve foťáku zase pár.
Soňa Prachfeldová
9.7.2019 14:36
Děvčata díky, ráda píšu o naší oblasti, aby se nemyslelo, že tu jsou jen doly, uhlí, dým z elektrárny. Dano a která že to je ?
Věra Ježková
9.7.2019 14:33
Soňo, vykročila jsem s tebou moc ráda. Jak už jsem jednou psala, na Bořeň jsem kdysi vystoupala. V Duchcově jsem samozřejmě byla. Pejsáci jsou prima.
Dana Puchalská
9.7.2019 14:33
Soňo, na jednom snímků je i ta rostlinka, na kterou jsem se dnes ptala v OD Čertkus.
Jana Šenbergerová
9.7.2019 14:27
Krajina jako na dlani. U nás je opravdu krásně všude. Díky tobě, Soňo, jsem se prošla místy, která na vlastní oči spatřím jen stěží.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA