Ilustrační foto: Ilona Kolářová
Ještě jednou seznámení na inzerát
8. 7. 2019Je tomu už hodně dávno. Byla jsem po rozvodu se dvěma syny v útlém věku. I když se chlapečkové se svým tátou občas stýkali, žádali po mně nového tatínka. Chtěla jsem jim přání splnit i proto, že jsem byla ještě mladá, s touhami a nějaký šikovný mužský by se mi hodil.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Kopecká
6.2.2020 09:10
Kdyby panu veterináři na schůzce hodně záleželo, k nečekané noční službě by ho nepřiměl nikdo ani párem volů. Je ovšem taky možné, že úmyslně testoval někoho, koho si představoval jako budoucí ženu. Kdoví, jak to bylo. Je asi rozdíl prát na manžela z úřadu a na manžela s vůní od krav, se kterými přijde do i denního kontaktu. Každopádně ať už to bylo jakkoli, asi lépe, že to skončilo takhle brzy, než to začalo. Pan veterinář, kdyby se stal trvalým partnerem, by nikdy neměl řádnou dovolenou a každou chvíli by jim mohl mizet z volného večera, z víkendového výletu, z plánované kulturní akce....a to by se potencionální partnerce asi taky nelíbilo, stejně jako to první rande. Kdybych byla tak chytrá, jako Vy, určitě bych nešla do manželství s člověkem, který mi po pozdním příchodu na rande téměř vždy říkal....NESMÍŠ SE ZLOBIT, ALE MUSEL JSEM MATCE NA MANDL, OTCI PRO BARVU, ......zkrátka jeho pozdní příchody na schůzku byly stále zapříčiněny někým, něčím jiným, co nešlo odložit. Na rozdíl od setkání se mnou. No a já si ho vzala. Celý život chodil všude pozdě, spolehnutí veškeré žádné, a všechno bylo na mně. Dávno již tomu. Zaplaťpánbu.
Soňa Prachfeldová
9.7.2019 17:58
Život je pes a ještě k tomu kravín. A tenhle binec snad už pominul. Moc pěkné :-)
Jana Šenbergerová
9.7.2019 14:57
Úplně jsem vás v tom kravíně viděla. To jsou zážitky! V našich končinách se teď prosazuje celoroční pobyt krav v přírodě. Žádný kravín, jen širé louky. Tam by se vám určitě líbilo. Telátka jsou okatá a veselá, i když se občas narodí i na sněhu. Přeji vám hodně štěstí.
Zdenka Soukupová
9.7.2019 12:42
Z dětství si kravíny pamatuji. Ale úplně jiné, než jsou popsané v článku. Čisté, suché, vyvětrané. Kravky určitě byly spokojené. Ale uvedené první rande, to musel být šok. Moc jsem se pobavila při představě kožíšku, vysokých podpatků atd. v kravíně...
Hana Rypáčková
8.7.2019 21:55
Pobavila jsem se přesto, že jsem chtěla být veterinářkou.. Taky jsem tak zaneřáděný kravín jednou viděla...
Marcela Pivcová
8.7.2019 21:49
V přefeminizovaném školství jsem dříve také zkoušela seznámení na inzerát. Na některé schůzky se pamatuji ještě po létech. S jedním zájemcem o mou přízeň jsem skončila na hokejovém zápase jeho oblíbeného klubu, další se mne při posezení v Obecním domě vyptával, jaké si dávám snídaně. On preferoval šunku s vejci a můj rohlík s marmeládou asi považoval za šílenství. Jistý pan inženýr přišel na schůzku na Václavák vysvlečený do půl těla. Snad zkoušel, co vydržím. K veterinářům mám odjakživa sympatie, ale žádný nikdy nebyl.
Danka Rotyková
8.7.2019 21:34
Hanko, moc jste mne pobavila. I když jste to s 2 chlapci neměla asi moc jednoduché, přesto máte z té doby úsměvné vzpomínky. ?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA