Ilustrační foto: Ilona Kolářová
Ještě jednou seznámení na inzerát
8. 7. 2019Je tomu už hodně dávno. Byla jsem po rozvodu se dvěma syny v útlém věku. I když se chlapečkové se svým tátou občas stýkali, žádali po mně nového tatínka. Chtěla jsem jim přání splnit i proto, že jsem byla ještě mladá, s touhami a nějaký šikovný mužský by se mi hodil.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
8.7.2019 15:30
Hanko, takže jsi byla se synky sama? V dnešní době to snad s těmi kravíny tak hrozné není, navíc jich značně ubylo. Tvůj způsob psaní , i když to není moc o radosti, mě vždycky pobaví. Přeju ti hodně štěstí. :-)
Hana Šimková
8.7.2019 15:27
Já veterinářům také fandím, ale jako první seznámení a v takovém prostředí, to opravdu na mně dojem neudělalo. Mimo jiné ho více zajímala dobytek než já.
Marie Doušová
8.7.2019 14:18
Úsměvné seznámení, ale jen na papíře. Seznamovat se s muži na inzerát je asi sázka do loterie ,ale kde se seznamovat bych asi také nevěděla. Asi bych se neseznámila nikdy s nikým, vždy si mě někdo namlouval a já se rozhodla pro nynějšího manžela ,kterého už mám 49 let a jsem spokojená.
Dana Puchalská
8.7.2019 14:07
Tak na takovou schůzku se prostě zapomenout nedá. Já jednou také utekla z rande, protože mladý muž mně pozval na prvomájovou veselici s dechovou hudbou pod patronátem bývalé vládnoucí partaje. Podotýkám že mi bylo 17 let. Jejda to byl ale BLBEC.
Zuzana Pivcová
8.7.2019 13:12
Jako prostředí pro první schůzku to asi lákavé nebylo. Ale veterinářům jinak fandím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA