Foto: autor
Vltavská Marina
6. 7. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
8.7.2019 17:31
Vážený pane Zelenko, z Vašich řádků v článku je cítit klid a nostalgie, ale Vy jste nějaký splašený. Je nás na i60 hodně, a někteří jsou docela činní. Já třeba pořád zkouším formou pokus-omyl se na stránkách i60 zorientovat, a postupně do toho vnikám. Fotografie do textu vůbec neumím vkládat, jen na konec článku. To chce klid....teď už nám nic neuteče....
Jan Zelenka
7.7.2019 00:12
Znovu všechny čtenáře upozorňuji, že tento článek není prázdninovým tipem.
Jan Zelenka
7.7.2019 00:05
Paní Kosťumová, snad už bude klid. Mně spíš vadila absence normálních vysvětlivek, jak se co zde dělá. Paní redaktorka nemusela psát panu Raškovi až do Kalábrie na jeho dovču, ale stačilo dát pár odkazů, které mi promptě a ochotně poskytlo několik zde přítomných dam. Pochopitelně mi vadí zdlouhavé zveřejňování, ale musím se přizpůsobit místní realitě. za šedesát let psaní se skutečně nashromáždilo textů až dost. V mém profilu je odkaz na mé webové stránky. Tam je docela rozsáhlý průřez mojí tvorbou. Díky za vaši návštěvu.
Zorka Horká
6.7.2019 21:35
Pěkné přiblížení vašeho "poutního místa" , myslím, že každý z nás má takové.
Jan Zelenka
6.7.2019 21:13
Paní Valeriánová, ten titulek - Prázdninový tip jsem tam nedával já, ten tam naskočil sám. Pochopitelně nikoho nelákám, aby tam jel, je to výňatek z mojí vzpomínkové knihy. Já si na místní systém teprve zvykám a ledacos je zde jiné než třeba na některých litwebech. Ale zvyknu si.
Elena Valeriánová
6.7.2019 20:59
Mrzí mě, pokud můj komentář berete jako útok, tak opravdu myšlený nebyl. Mělo to být takové odlehčení celé věci. Tak se vám omlouvám. Po přečtení článku však přemýšlím, proč bych tam měla jet. Já bych tam ty vaše vzpomínky samozřejmě nenašla. Pro mě nezajímavý tip. Ale jako nostalgické vzpomínání - dobrý.
Jan Zelenka
6.7.2019 20:40
Pro ostatní čtenáře. S místní redaktorkou paní Pivcovou jsme si vše vysvětlili, tak nechápu ty negativní a útočné reakce. Prosím o klid.
Jan Zelenka
6.7.2019 20:20
Paní Puchalská. Naučte se číst. Nikde jsem nepsal, že by redakce manipulovala s mými fotkami. Útočit začala paní Valeriánová. Mně jde jen o to, aby moje manipulace, moje práce s fotkami byla podložená nějakým návodem, který jsem zde nenašel.
Dana Puchalská
6.7.2019 19:33
Nechápu podivnou a útočnou reakci pana Zelenky. Nevím o tom, že by redakce manipulovala jak s články nebo s fotkami k nim.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA