Prázdninový tip: Písecká zastavení
FOTO: autor

Prázdninový tip: Písecká zastavení

10. 7. 2019
Prázdninový tip
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.2 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Písek je jedním z měst, která každoročně v létě navštívíme při svém pobytu na chalupě v jižních Čechách. Nemohu říct, že bych ho nějak podrobně znala, ale působí na mě velmi příjemným dojmem, čistotou a kulturností. Děkuji za podrobnou informaci.
Naděžda Špásová
Písek máme moc rádi, dokonce jsem tam i chvíli pracovala, když jsme natáčeli jeden seriál, takže mám i hezké vzpomínky. Když jsme v Blatné, tak tam občas zajedeme. :-)
Marie Novotná
Tento tip je opravdu na prázdniny. Nedá se stihnout za víkend. Moc se nam tam libilo a je toho hodně, co jsme nevideli. Budu se sem ráda vracet.
Dana Puchalská
Písek je krásné město. Jižní Čechy mám opravdu ráda.
Alena Tollarová
Písek jsem vůbec neznala, tak jsem to napravila konečně letos aspoň krátkou zastávkou při cestě do jižních Čech. Hezké město mě v pravé poledne přivítalo krásnou zvonkohrou.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%