Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Puchalská
3.7.2019 15:25
Věrko, to je n á d h e r n á procházka. Vzpomněla jsem si na dobu, kdy jsem každý druhý týden jezdila tramvají do planetária. Měli jsme tam pronajatou učebnu. Bylo to v minulém století...
Vždy to tam bylo hezké, ale teď to je krásné. Růže mám ráda. Udělala jsi mi radost. Proto přidávám ********** navíc.
Soňa Prachfeldová
3.7.2019 13:53
Nádhera Věrko, růže miluji, mám je v předzahrádce, jsou skromné a nenáročné a překrásné.
Marie Doušová
3.7.2019 12:25
Snímky krásné , potěší. Mám také na zahrádce různé keře růží a je to nádhera když kvetou a voní.Dík.*******
Alena Vávrová
3.7.2019 10:54
Jsem velká milovnice přírody a květin, tedy i růží, moc ráda jsem se podívala. Rozárium kolem planetária je proslulé, už dlouho jsem tam ale nebyla. Mám moc ráda takové ty staré venkovské keřové růže (nejvíce voňavou stolistou, jako měla babička - myslím, že někde u nás existuje i jejich sbírka- rozárium).
Anna Potůčková
3.7.2019 09:39
Růže mám moc ráda a je jedno zda jsou malé, velké, keřové či popínavé. Své kouzlo má i planá růže. Díky za krásné fotky královny květin!
Hana Nováková
3.7.2019 09:11
Velký dík Věro, miluji růže, ale ty co jsou na našich zahrádkách, nijak přešlechtěné. Udělala jste mi velkou radost svými snímky s tou růžovou nádherou.
Zuzana Pivcová
3.7.2019 08:22
To jsou moc hezké snímky, díky. Na mě působí dost chladně různobarevné růže z Holandska, které tu prodávají v květinářstvích. Venku je to něco jiného.