Foto: autorka
Prázdninový tip: Krkonoše - všechny cesty vedou na Luční boudu
3. 7. 2019Je středa 26. června 2019, 7.15 hod, teplota vzduchu 27 stupňů C, rychlost větru 2 m/s. Radio hlásí: Čeká nás nejteplejší den letošního června, důchodci by neměli vůbec vycházet z domu, a když musí, tak na dvacet minut.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
23.7.2019 12:56
Krkonoše jsou krásné, jako všechny naše hory, byli jsme ubytováni před pár lety v hotelu Havor Malá Úpa - tehdy byla lanovka v, opravě a my to dali i když nás chytla pěkná bouře. Krásný tip !
Jan Zelenka
10.7.2019 00:57
Zběhal jsem kdeco ve světě, ale přiznám se, že Krkonoše moc neznám. Napravil jsem to asi před osmi lety, když jsem si vyrazil s kamarádem na týden do jakéhosi horského hotýlku. Byla to ovšem nádhera. Kamarád se vykašlal na moje bypassy a protáhl mne polovinou Krkonoš. Já jsem ho na oplátku zase vytáhl do rakouských Alp.
Libuše Křapová
5.7.2019 14:04
V Krkonoších jsem byla naposledy, když mi bylo padesát :-) To už je let :-) Předtím jsem je navštěvovala skoro každý rok, už od mládí. Díky za připomenutí, Maruško
Marie Měchurová
4.7.2019 16:15
Nahoře nebylo takové dusno, dobře se dýchalo. Jen před sluníčkem jsme se museli chránit. Dokonce i nějaká ta slivovička na zahřátí byla.....
Alena Tollarová
4.7.2019 08:49
Óch a ách, chce se mi říct nahlas. To muselo být nádherné putování. Tam nahoře taky bylo takové vedro?
Alena Vávrová
3.7.2019 23:52
Maruško, díky! Zavzpomínala jsem si na dobu, kdy jsme byli s manželem v Krkonoších jako doma. I stejné tůry, jako vy jsme prošli. Na Bucharovy schody po Kozími hřbety vzpomínám ale s despektem, bylo to nekonečné ;-)) .
Eva Mužíková
3.7.2019 23:12
Maruško, krásné fotky, poutavé vyprávění. Tento kout Krkonoš, jako jeden z mála, znám.
Irena Drob
3.7.2019 20:36
Marie, je jasné, že jste zkušení turisté, zvládli jste túry i v tom vražedném vedru, kdy se mi nechtělo chodit ani po rovině.
Jana Šenbergerová
3.7.2019 20:14
Pro mě je všude na horách krásně a tady jsem ještě nebyla. Ráda bych to ještě stihla. Dík!
Zuzana Pivcová
3.7.2019 20:06
Vzpomínám alespoň na Špindlerův Mlýn a naše archivní výjezdní zasedání tam. Tehdy jsem se tam po 27 letech rozloučila s kolegy a odešla z pracoviště. Díky za hezkou cestu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA