Foto: autorka
Moje milionová chvilka
2. 7. 2019Ahoj lidi,
dnes po ránu nebylo takové vedro, tak jsem vyrazila na kole pročistit si hlavu. Uplynulé dny, spojené s vedrem, demonstracemi, informacemi, dezinformacemi, hádkami mezi lidmi, způsobily, že jsem se vydala do světa, podívat se, zda ještě vůbec existuje v normální podobě.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
4.7.2019 21:33
Soni, článek potěšil. Prožívejme ty naše vlastní chvíle dle svého, ne dle "diktátu" tv zpravodajství, ne dle těch na demonstracích . Je to náš život, mějme ho klidnějším, nenechme se ovlivňovat kýmkoliv a čímkoli. Jen přírodou, dobrem.
Elena Valeriánová
3.7.2019 06:58
Tentokrát mi tvoje slova tvého krásného vyznání zastřela i fotky. A tak musím dodat, že jsou krásné a jen potvrzují, co jsi vyjádřila slovy. Děkuji, krásný den.
Elena Valeriánová
3.7.2019 06:51
Soni, chtělo se mi jen napsat Pánbůh zaplať. Moc krásn3 jsi to napsala, o vzácném obyčejně neobyčejném životě. A já si jen pro nás všechny přeji, aby byl zachován. Soni, děvče milé, ještě mnoho takových milionových chvil.
Helenka Vambleki
3.7.2019 05:36
Soni, děkuji, hned je den hezčí, když vidím, že naše země je tu pro normální obyčejné lidi. Tak si přejme, ať to tak zůstane co nejdéle.
Zdenka Jírová
2.7.2019 23:22
Soňo, napsala jsi to, co si myslí velká většina všech obyvatel naší krásné země. Znám většinu míst, které jsi projížděla,bydlím v Teplicích. Chodím už jen na procházky v našich parcích, ale i tam je klid, lidé se zdraví, i když se znají jen z parku. Nebýt televize, tak žijeme v poklidu, bez hádek. To není nostalgie, ale jen povzdechnutí.
Eva Mužíková
2.7.2019 22:19
Soni, děkuji Ti i já za krásné vyznání. Občas se snažím nějaké své pocity vyjádřit třeba jednoduchou básničkou, nebo příběhem, ale takto bych to nikdy nesvedla. To musí mít člověk snad dáno z hora, takhle citlivě a vnímavě napsat, co se v něm odehrává. Děkuji Ti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA