Moje milionová chvilka
Foto: autorka

Moje milionová chvilka

2. 7. 2019

Ahoj lidi, 
dnes po ránu nebylo takové vedro, tak jsem vyrazila na kole pročistit si hlavu. Uplynulé dny, spojené s vedrem, demonstracemi, informacemi, dezinformacemi, hádkami mezi lidmi, způsobily, že jsem se vydala do světa, podívat se, zda ještě vůbec existuje v normální podobě. 

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Děkuji děvčata, myslím, že vnímání krás a hodnot máme podobné a jsem zato moc ráda. Každý,á v každém čase můžeme jen to, co nám tělo a mysl dovolí a pokud si jen trochu projasníme den dobrým, tak má vše smysl. Opravdu jsme tu jen chvilku , dnes jsem smutná, moje dobrá známá zemřela, šla na třidenní kontrolu do nemocnice. Ach Bože smutné, bolestné, syn byl v klidu v Chorvatsku s rodinou a taková rána. Její přítel po mrtvičce, co s ním bude ? Jak je život proměnlivý a strašně rychle proměnný. A najednou uzavřený. Jsem z toho moc smutná, žijme jak jen nejlíp můžeme, pokud tu jsme. A děkuji Vám všem, každá jste se tak vřele vyjádřila, není krásná taková vzájemná podpora , je to posílení v časech horších, v lepších časech čistá radost. Děkuji :-)
Lenka Hudečková
Soni, děkuji za článek a shlédnutí pro mě neznámých míst :-). Moc pěkné ♥
Hana Šimková
Paní Soňo i paní Marie vaše povídání je velmi moudré a přínosné. Sice vám trochu závidím co všechno ještě můžete,ale čtením pookřívám i já. Ano ,život je krásný a musíme si vážit každé hezké chvilky.
Marie Ženatová
Moc děkuji paní Soňo za překrásný článek i fotečky. I já jsem si dnes po ránu šla vyčistit hlavu bez foťáčku - nejdřív na hřbitov, pak hned do lesa na borůvky, našla jsem i podle známé jednu jedlou houbu a přímo jsem vnímala také ten klid, mír i setkávání s milými neznámi lidmi, kteří si se mnou i rádi popovídali. Po příchodu domů jsem šla na venkovní schody rozbíjet zbytek darovaných ořechů, dělám to už co jsou ta veliká vedra - jinde totiž není chládek. A jak dobří sousedé slyší, že rozbíjím zase ořechy přijdou na "kus řeči" a já vidím, jak je nám všem pospolu dobře. A sousedky mi říkají, tak to bylo i dřív, že se všichni setkávali před domem kde si při práci i popovídali. Také mnozí, kteří jdou kolem domu mne hezky zdraví. Odpoledne přijede dcera a já si s ní jedu tak jako jiný den zaplavat do blízké miloučké vesničky k čistému rybníku. Dcera plave déle a já už sedím na kládě a pozoruji hrající si malé děti, které se na mne z vody usmívají, tak jako i mnozí jiní. Po příjezdu domů si jdu natrhat nějaké ovoce a ještě posbírat mandelinku na bramborách, letos je jí hodně a až teď se chvíli dostávám k počítači. Ano toto je pro mne ten normální svět, toto jsou pro mne ty krásné milionové chvilky mezi dobrými, poctivými a pracovitými lidmi, za které už denně moc a moc děkuji.
Dana Puchalská
Tady není ani milion chvilek, tady je jich minimálně trilion. To je čistokrevná nádhera. Přidávám ještě nějakou tu **************** navíc. A děkuju.
Jarmila Komberec Jakubcová
Soni moc hezké, vzpomínám na setkání ve Volarech
Jana Šenbergerová
Jak málo stačí ke štěstí, jen vnímat všemi smysly každou chvilku. A to ty, Soňo, umíš moc dobře zachytit slovem i obrazem.
Věra Ježková
Soňo, moc hezký článek i fotky.
Marie Měchurová
Hezký příspěvek - k zamyšlení....
Hana Nováková
Soňo, moc krásné vyznání, přeji vám pohodové žití mezi dobrými lidmi a děkuji za článek

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%